nie udaje mi sie wyslac tego linku heh www.emagia.narod.ru
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Adolfinko, kochana wytrzymasz - musisz poczekac do srody, wierze ze dasz rade, pamietasz jak ja robilam pierwszy test- i co wyszedl negatywny bo zrobilam w dniu spodziewanej miesiaczki. Tez sie poryczalam , bylo mi smutno, ale ciagle czulam ze to niemozliwe...i czulam ze jestem w ciazy.I poczekalam kolejne 6 dni i wyszlo to co chcialam IIja moge z toba testowac ale cholercia musisz mi pomoc wytrzymac do srody hehe nie wiem czy dam rade ,a przeczucia mam straszne wczoraj w nocy jak probowałam usnac ostatnio ciezko mi to wychodzi mialam takie wrazenie ze napewno jestem , ze nie ma mozliwosci by bylo inaczej wszystko tak idealnie pasowalo oczywiscie poplakałam sie przy tym na maksa , masakra , poprostu wydawalo mi sie to niemozliwe ze moze moje cialo tak mnie w konia zrobic boje sie strasznie rozczarowania , jest to pierwszy miesiac staranek wiec nie jest to wielka tragedia ale boje sie wlasnie tego rozczarowania ze tak mozna bardzo wierzyc miec takie objawy, ze organizm moze tak oszukiwac
![]()
Ja mam przeczucie ze dolaczysz do majoweczek ;-) i bedziemy sobie dalej gadaly
Buziaki kochana

prawa reka nie jestem w ciazy ale lewa juz jestem....hmmm...