reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
taka zabawa tylko, ja dotknelam to wyszlo ze nie jestem ale za to moj 2-ltni synek dotknal i okazalo sie ze jest w ciazy hehe

kurcze a ja zaczynam sie martwic mam brzuch tak wielki jak taki napompowany balon strasznie tak jak w pierwszej ciazy w 4 miesiacu, kiedy to sie nie moglam doczekac brzucha (ogolnie jestem strasznie chuda) tak teraz dzieje sie ze mna cos dziwnego wielki brzuch i przy dotyku takim wiekszym troche popolewa kurcze a jakie sa objawy ciazy pozamacicznej ? nawet jak siedze to mam boczki tak moj organizm świruje czy co ? martwie sie tylko czy nic tam sie nie dzieje w srodku ale chyba glupio isc do lekarza z wielkim brzuchem :baffled:

ja moge z toba testowac ale cholercia musisz mi pomoc wytrzymac do srody hehe nie wiem czy dam rade , :no: a przeczucia mam straszne wczoraj w nocy jak probowałam usnac ostatnio ciezko mi to wychodzi mialam takie wrazenie ze napewno jestem , ze nie ma mozliwosci by bylo inaczej wszystko tak idealnie pasowalo oczywiscie poplakałam sie przy tym na maksa , masakra , poprostu wydawalo mi sie to niemozliwe ze moze moje cialo tak mnie w konia zrobic boje sie strasznie rozczarowania , jest to pierwszy miesiac staranek wiec nie jest to wielka tragedia ale boje sie wlasnie tego rozczarowania ze tak mozna bardzo wierzyc miec takie objawy, ze organizm moze tak oszukiwac :crazy:
Adolfinko, kochana wytrzymasz - musisz poczekac do srody, wierze ze dasz rade, pamietasz jak ja robilam pierwszy test- i co wyszedl negatywny bo zrobilam w dniu spodziewanej miesiaczki. Tez sie poryczalam , bylo mi smutno, ale ciagle czulam ze to niemozliwe...i czulam ze jestem w ciazy.I poczekalam kolejne 6 dni i wyszlo to co chcialam II
Mowie ci poczekaj !!!! DASZ RADE KOBITO :-pJa mam przeczucie ze dolaczysz do majoweczek ;-) i bedziemy sobie dalej gadaly :tak: Buziaki kochana

Moj M stwierdzil dzis ze widac po mnie,ze w ciazy jestem:-p
Justynka - gratulacje i mam nadzieje,ze wszystkie bedziemy juz wkrotce tak tryskac szczesciem:tak:
Adolfina - mi nawet dzis moja ukochana pomidorowka z ryzem nie smakowala....Ugotowalam caly wielki gar(specjalnie rano szlam po garnek bo moj jakos za maly mi sie wydawal na moj wielki apatyt) i jakos bez smaku....Bede bardzo zawiedziona jesli to tylko moja wyobraznia:-(
Natella - dobry tez tescik ciazowy:-Dprawa reka nie jestem w ciazy ale lewa juz jestem....hmmm...:-D

Ja mam wzdęcia.. mówiłyście coś o wzdęciach w pierwszych dniach ciąży?? czy to możliwe żeby tak od razu...???? chodzę i popierduję sobie ciągle hehe:) i bulgoty w brzuchu mam straszne...

powiem Wam, że najbardziej boję się że mylnie odbiorę objawy zbliżającego się okresu... wiecie ot zwykły okres się szykuje-duży brzuch, ból itp. a ja juz będę dumała nad wyborem imienia :baffled:
tak, rozczarowania boję się najbardziej, zresztą jak MY wszystkie ;-)

trzymajcie się dziewczyny!!

reklama
witam wieczorkiem

adolfina ja u Ciebie to na 100% widze ciąże:tak::-D moja przyjaciolka tak miala z tym brzuszkiem

kingus 6 wrzesnia?to ty Beatka jestes:tak::-) a ja myslalam ze Kinga....

A ja dotknelam i wyszlo ze nie jestem.

Do góry