Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
;-)Tak mi dobrze z Wami! Nie zawsze spotyka sie tak kochane przyjaciolki! Bylam na innym watku i moje pytania, badz jakies sugestie zostaly poprostu pomijane, a u Was czuje, ze ktos mnie czyta i rozumie!
Tak mi dobrze z Wami! Nie zawsze spotyka sie tak kochane przyjaciolki! Bylam na innym watku i moje pytania, badz jakies sugestie zostaly poprostu pomijane, a u Was czuje, ze ktos mnie czyta i rozumie!

ja też super się tu czuję 

Fajnie, ze wróciłaśZdjęcia poprosimy
A właśnie, może byśmy sobie jakiś wątek z fotkami założyły??? Jestem strasznie ciekawa jak wyglądacie.......I jeszcze się zastanawiam skąd jesteście? Może któraś mieszka niedaleko mnie???
dziewczynki ale mojego posta w sprawie utworzenia wątku ze zdjęciami i prośbą o podanie skąd jesteście chyba przeoczyłyście ;-);-);-), albo ja przeoczyłam Wasze odpowiedzi ;-);-);-)
:-)
np;termin wypada w pazdzierniku-więc dana osobę znajdziemy tam) zresztą chyba miło pózniej będzie złożyć życzonka takiej mamusi w odpowiednim czasi