reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Macie rację Dziewczyny z tymi kreseczkami! Dopiero teraz widzę tą "zaraźliwą prawidłowość", jak mi oczy otworzyłyście! Teraz rzeczywiście czas na Monik 75, Majeczkę lub Dorotkę:) A jak Dorotka juz zafasolkuje, to zarazi mnie, bo ja jestem tuż, tuż:)

reklama
Adiva ciesze sie ze zaliczylas statystyke:-D gratuluje! no i obys wtrwala bez papierosa:tak: Gusia jeszcze raz sciskam:-) wlasnie wrocilam z niemiec na przeceny sie wybralam ile pieknych ciuszkow na Dzidzie widzialam ojoj tak bym chciala juz moc je kupowac:-(

Adiva ciesze sie ze zaliczylas statystyke:-D gratuluje! no i obys wtrwala bez papierosa:tak: Gusia jeszcze raz sciskam:-) wlasnie wrocilam z niemiec na przeceny sie wybralam ile pieknych ciuszkow na Dzidzie widzialam ojoj tak bym chciala juz moc je kupowac:-(
Napewno bedziesz mogła je za niedługo kupic tylko troszke staran i cierpliwosci a zobaczysz ze efekty beda :-D

Dziekuje Gusiu Kochana wiem wiem lapie fluidki od Zafasolkowanych jak sie da duzo! Dziekuje;*

reklama
Do góry