Witajcie dziewczyny kochane! Mam dziś wolnego kompa na cały wieczór, Patunia już spi, więc od razu popędziłam na nasze forum. Mam nadzieję, że będę miała z kim podialogować, bo tak się niestety składa, że jak najwięcej się dzieje na bb, to ja nie mam dostępu do latopa
Anets - Gdzie jestes? My się o Ciebie martwimy! Miałaś iśc do ginka na 10, a tu juz tyle godzin minęło, a Ciebie nie ma :-(. Mam nadzieję, że przyczyna nieobecności jest jak najbardziej prozaiczna, na przykład problemy z netem, a Ty teraz leżysz sobie wygodnie na łóżeczku, pod kocykiem, pijąc cieplą herbatkę i wpatrując się w pierwsze zdjęcie Twjej Fasolki z USG.
Neniuś - A to wredne choróbsko! A sio!!! A Ty, Kochana wracaj do nas szybko, bo Cię potrzebujemy. Jak widzisz, umiem już wstawiać buźki :-)

!!!! Dziekuję za pomoc! A wcześniej mi nie wychodziły, gdyż klikałam po prostu pod ostatnim postem na "szybka odpowiedź" a tam nie ma dostępu do emotikonek.
Adiva- Gratuluję tej statystyki! A dni bez papierosków jeszcze bardziej! Jestem z Ciebie dumna. I oby tak dalej! I pamiętaj, Twoja Fasolka siedzi tam na chmurce i patrzy! I wszystko widzi!

Majeczko - Okularkami się nie przejmuj, ja też je noszę

A w nich swiat jest dużo ładniejszy, taki ostry i wyraźny

. No i ponoć nadają człowiekowi inteligentny i uczony wygląd
Gusiu - Przyjmij też wieczorne gratulacje i opowiedz nam jak Ci minął pierwszy dzień w już "wiadomej" ciąży

A Mężusiowi już powiedziałaś? Jak zareagował?
I dziękuję za fluidki! Przydadzą się za kilka dni. Ewolucja nadchodzi!!!
Kasia J82 - A jak się dzisiaj czujesz? Pomagają antybiotyki? Mam nadzieje, ze już o niebo lepiej.
Dorotka 123456789 - Trzymam Cię za słowo i czekam niecierpliwie :-)