Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witajcie Kochane! Ale miałam dzis niespokojna noc...najpierw zgaga ciagle "bekanie",a pózniej wichura...
Ale to nie o tym Wam chciałam powiedzieć...wstałam rano...zmierzyłam tempke i poszłam do wc-zrobiłam test owu-wyszedł prawie pozytywny. Wiec z tego samego moczu zrobilam test ciażowy i... są 2 kreseczki
Ta druga jest bledsza od kontrolnej,ale dobrze widoczna...w poniedziałek termin @ wiec wtedy zrobie jeszcze jeden test...
Sama jeszcze nie wierze w to,co widze...Boje sie,ze to tylko sen...
u mnie tez tak jak u wielu dziewczyn ta druga
.
wiec staralam sie zjesc jogurt ale od poczadku jakos mi nie
.Wtedy tak nie mialam wiec

Witajcie Kochane! Ale miałam dzis niespokojna noc...najpierw zgaga ciagle "bekanie",a pózniej wichura...
Ale to nie o tym Wam chciałam powiedzieć...wstałam rano...zmierzyłam tempke i poszłam do wc-zrobiłam test owu-wyszedł prawie pozytywny. Wiec z tego samego moczu zrobilam test ciażowy i... są 2 kreseczki
Ta druga jest bledsza od kontrolnej,ale dobrze widoczna...w poniedziałek termin @ wiec wtedy zrobie jeszcze jeden test...
Sama jeszcze nie wierze w to,co widze...Boje sie,ze to tylko sen...

Witam wszystkie Panie,
miałam zrobić Quicka dopiero w sobotę rano, ale zrobiłam wczoraj i to wieczorem i patrzcie co wyszło..
Zawsze zastanawiałam się jaka będzie moja reakcja i nie wierzę... 100 myśli w głowie. Ale do rzeczy. Kiedy mogę iść już do gina, czy w poniedziałek będzie ok? Będzie to 33 dzień cyklu - zobaczy już coś?
Boję się bardzo![]()
Pozdrawiam Was