reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Właśnie zerknęłam na naszą listę i po Majeczce moja kolej, hihi :-)
Ciekawe, czy się sprawdzi?! :-)

A co do tych testów owu, to czy jak się jest w ciąży, to one wychodzą pozytywne??

Klaudia mi testy owu się sprawdziły...poogladałam sporo wykresikow ciazowych na 28dni-i zauważyłam,ze dziewczyny robiły sobie te testy przed ciążowymi i mialy dodatnie...więc i ja tak zrobilam...Wczoraj zrobiłam pierwszy test owu i pokazały sie dwie kreseczki tylko ta druga blada. Dzis rano była juz prawie taka sama jak kontrolna-dlatego zatestowalam...
Chciałabym z tego miejsca bardzo podziekować Loretce...w chwilach zwatpienia podnosila mnie na duchu...szczególnie wczoraj...Dziekuje Ci... jestes Kochana-Takie serduszko doczeka sie fasolki zobaczysz...
Nenus...Dziekuję rowniez Tobie...
Wszystkie przyczynilyscie sie do mojego szczęscia:-) (przepraszam,ze nie wymieniam)
Wiem,ze to moze wygladac jak pozegnanie,ale wcale tak nie jest:-)
Sa tutaj najukochańsze serduszka...
Jejku wzruszylam sie...

reklama
MAJECZKO MONIK OGROMNE GRATULACJE !!

Dziewczynki nareszcie bedziemy mialy fluidki
Naprawde sie ciesze Waszym szczesciem !! bardzo wam kibicowalam i gratuluje mamusie listopadowe:-):-)
Własnie weszlam dodomku a tu takie nowiny no no no oby takich wiecej kochane!!
Majeczko stworzylas naprawde magiczna liste... teraz w kolejce bylas Ty i Monik i tak jest ... szkoda ze ja tak daleko tam jestem;-)ale roznie to bywa:tak::-)

A wiecie co ja napisze troche z innej beczki bo moj M od kad dzis wrocil z pracy
to lazi jakis nerwowy i mnie tylko denerwuje a mnie nie mozna denerwowac :-(.
Caly czas na mnie dzisiaj podnosi glos ja sie juz dzisiaj zdenerwowalam a wiem ze naprawde nie
moge poprzednia ciaze sie denerwowalam i nic dobrego z tego nie wyniklo :-(.
Wiec postanowilam sie do niego dzisiaj za duzo nie odzywac wiec albo siedzimy razem
i nic sie nie odzywamy :-( albo jestesmy w roznych pokojach bo ja jeszcze leze
sobie troche w sypialni po tej chorobie .
Pytalam sie M czy cos sie stalo ale jak zwykle ze nic i nic ale i tak chodzi jakis zly
ale za nic nie powie co mu jest :-(
Ja chcialam sie odstresowac i do was zajzec bo wy jestescie takie kochane :-)
Szkoda ze dzis jest niewesolo z moim M ale najwazniejsze zebym ja sie nie denerwowala a jak
sie nie bede odzywala to sie przynajmniej nie poklocimy :-)

Klaudia mi testy owu się sprawdziły...poogladałam sporo wykresikow ciazowych na 28dni-i zauważyłam,ze dziewczyny robiły sobie te testy przed ciążowymi i mialy dodatnie...więc i ja tak zrobilam...Wczoraj zrobiłam pierwszy test owu i pokazały sie dwie kreseczki tylko ta druga blada. Dzis rano była juz prawie taka sama jak kontrolna-dlatego zatestowalam...
Chciałabym z tego miejsca bardzo podziekować Loretce...w chwilach zwatpienia podnosila mnie na duchu...szczególnie wczoraj...Dziekuje Ci... jestes Kochana-Takie serduszko doczeka sie fasolki zobaczysz...
Nenus...Dziekuję rowniez Tobie...
Wszystkie przyczynilyscie sie do mojego szczęscia:-) (przepraszam,ze nie wymieniam)
Wiem,ze to moze wygladac jak pozegnanie,ale wcale tak nie jest:-)
Sa tutaj najukochańsze serduszka...
Jejku wzruszylam sie...

Majeczko a czy to nie jest ten cykl gdy sie juz nie zamiartwialas ,gdy staralas sie juz
troche odpuscic ?
:-) i co udalo sie :-D

Dorotko to właśnie ten cykl:tak:Powiem wiecej...Od nastepnego cyklu mielismy przerwac staranka do lata:szok:
KasiaJ82 moge po znajomosci przeniesć Cie pod jakas ciezaroweczke:-) oczywiscie zartowałam. Tak naprawde te kreseczki skacza jak chca. Teraz ja trzymam mocno za Was wszystkie kciuki...
Nie mowie martwie się teraz...żeby wszystko bylo ok...ale to chyba normalne:tak:

Dorotko to właśnie ten cykl:tak:Powiem wiecej...Od nastepnego cyklu mielismy przerwac staranka do lata:szok:
KasiaJ82 moge po znajomosci przeniesć Cie pod jakas ciezaroweczke:-) oczywiscie zartowałam. Tak naprawde te kreseczki skacza jak chca. Teraz ja trzymam mocno za Was wszystkie kciuki...
Nie mowie martwie się teraz...żeby wszystko bylo ok...ale to chyba normalne:tak:

TAK Majeczko to w zupelnosci normalny obajw zamartwianie sie teraz:tak:
tylko staraj sie nad tym panowac to twoja piersza ciaza i nie masz przykrych
wspomnien a ja mam wiec wiesz jak ja sie martwie najbardziej boje sie nastepnego usg boje sie co tam zobacze a raczej czego nie zobacze ale co mam zrobic trzeba czekac :wściekła/y:

Hehe Majeczko weszlam na liste i sprawdzilam nie jest tak zle tymbardziej ze Monik teraz tez ma II kreseczki;-)
24. Agniesia25:) I I 03.10.08
25. monik75
26. gosiaczek1973
27. KasiaJ82 a tutaj ja jestem :tak::tak:

Wiec moze moze hehe .. Ja tam wierze w Twoją listę :-):-)

Zgaga, ciagle mi sie odbija,rwie mnie w jajnikach,wczesniej tak mnie piersi bolały,ze az pod pachami teraz tylko sutki sa wrazliwe i spadek apetytu:tak:Moja mam tez nie miala uciazliwych objawow...zobaczymy jak bedzie ze mna...

reklama
Do góry