Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.

)

i potem przyszla wredna@.Stwierdzilam,ze przestaje myslec ciagle o zajsciu w ciaze bo oszaleje.Dzis powinnam dostac @ale nie robilam testu,bo nie ludze sie juz,ze mi sie udalo.A najberdziej wkurza mnie to,ze nie moge sobie wyliczyc dni plodnych bo rozregulowal mi sie cykl.Ech....No nic, co bedzie to bedzie.Zycze wam wszystkim (sobie wlacznie)owocnego zafasolkowania:-)adiva czekam na teścik jutro. Według mnie jesteś w ciąży.A wiesz Dorotka ja sobie zrobiłam test owu..przed chwilką ...bo mnie to zaciekawiło...jakis jeszcze ostatni rodzynek wykopałam z szafki i wyszły mi dwie krechy....a moze ja mam jakies porąbane cykle i jeszcze o tym nie wiem...
Aaaaaa w ogole co ja sie podniecam.....to zachodzenie w ciąże jest bardziej pokopane niż myślałam...kit z tym czekam na @ :-)
]http://img136.imageshack.us/img136/5819/0172xi2.jpg[
To wyslała mi Loretka ... (Kochana jest...)
adiva czekam na teścik jutro. Według mnie jesteś w ciąży.
Nie Majeczko, nie jest kochana, jest wstrętnym, złym człowiekiem, który przez cały dzień cieszył się jak dziecko, że jesteś w ciąży, po czym wieczorem jest jej smutno i jest strasznie zazdrosna że Ty zobaczyłaś 2 kreseczki, a ona nie i nie zobaczy ich w tym cyklu.
Jest mi wstyd i czuję się z tym podle, ale taka jest prawda, to jest mocniejsze ode mnie, muszę sie przespać, jutro będzie lepiej.
wiec sie tym nie gneb i nie martw sie jeszcze Tobie ktos za
zobaczysz
.
Witajcie dziewczynkiMoze ktos mi powie, co oznaczają sny typu zblizajacy sie porod, ciaza, czy wizta u lekarza na ktorej dowiaduje sie ze jestem w ciazy? Pozdrawiam