reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Majeczko Adiva robiłam przed chwilą test owi i jest druga kreska. Jest wyraźna, ale nie tak samo mocna jak testowa (choć dużo jej nie brakuje) :-)
Tak więc Adiva czekamy jutro z niecierpliwością :tak:

reklama
majeczka02 , monik75 gartulacje :-D.

Rozmawiałam dziś z chirurgiem i stwierdził, że może mi robić plastykę pazura jak będę w ciąży, bo dziś miałam zrywany tylko, trzeba wyleczyć to co się popaprało :-(. Tak więc to mnie nie blokuje na szczęście. :-)
Jak dojdę do siebie to lecę do mojej ginki i endokrynolog i porobie sobie badania.
Idę cierpieć :-(

Witajcie dziewczynki :) Moze ktos mi powie, co oznaczają sny typu zblizajacy sie porod, ciaza, czy wizta u lekarza na ktorej dowiaduje sie ze jestem w ciazy? Pozdrawiam

Adiva trzymam mocno kciuki!! Zrob tescik i napisz co i jak!! My to kibicujemy:-) a jesli chodzi o testy owu to tez slyszalam ze pokazuja ciaze:tak:
Dorotko dobrze ze lepiej sie czujesz!! teraz musisz dbac o siebie i fasolke oczywiscie:tak:
Majeczko piekne to co Ci Loretka przylala.. naprawde nie warto tracic nadziei...
Ale naprawde Majeczko jak widzialam Twoj wykresik na 28 dni to od razu pomyslalam ze to bedzie ciaza (jakis czas temu i chyba nawet o tym pisalam:tak:)

Ja juz niedlugo czekam na fluidki od was!! bo moze i ja siezalapie z wami na Listopad.. do testowanka jeszcze troszke czasu.. ale staranka w toku:zawstydzona/y::tak:
dzisiaj tescikm owu - 2 grube krechy wiec dzisiaj staranka beda:tak::tak:

To caluje wszystkie staraczki i zycze spokojnej i dla starajacych sie niespokojnej;-)nocki !!

Hej Dziewczynki:-)Nie odzywalam sie dlugo bo mialam strasznego dola,ostatni cykl mialam 60 dni:szok:i potem przyszla wredna@.Stwierdzilam,ze przestaje myslec ciagle o zajsciu w ciaze bo oszaleje.Dzis powinnam dostac @ale nie robilam testu,bo nie ludze sie juz,ze mi sie udalo.A najberdziej wkurza mnie to,ze nie moge sobie wyliczyc dni plodnych bo rozregulowal mi sie cykl.Ech....No nic, co bedzie to bedzie.Zycze wam wszystkim (sobie wlacznie)owocnego zafasolkowania:-)

A wiesz Dorotka ja sobie zrobiłam test owu..przed chwilką ...bo mnie to zaciekawiło...jakis jeszcze ostatni rodzynek wykopałam z szafki i wyszły mi dwie krechy....a moze ja mam jakies porąbane cykle i jeszcze o tym nie wiem...

Aaaaaa w ogole co ja sie podniecam.....to zachodzenie w ciąże jest bardziej pokopane niż myślałam...kit z tym czekam na @ :-)
adiva czekam na teścik jutro. Według mnie jesteś w ciąży.

Nie Majeczko, nie jest kochana, jest wstrętnym, złym człowiekiem, który przez cały dzień cieszył się jak dziecko, że jesteś w ciąży, po czym wieczorem jest jej smutno i jest strasznie zazdrosna że Ty zobaczyłaś 2 kreseczki, a ona nie i nie zobaczy ich w tym cyklu.
Jest mi wstyd i czuję się z tym podle, ale taka jest prawda, to jest mocniejsze ode mnie, muszę sie przespać, jutro będzie lepiej.

Loretko słoneczko pamietaj , że jestesmy tylko ludzmi....i fakt ze poczułas zazdrość nie znaczy że np ja jej tez nie czuje...ale przeciez nikomu źle nie życzysz...poprostu zakłuło cie w serduszku...to jest normalny ludzki odruch...ktory mi rowniez nie jest obcy...nie jestes złym człowiekiem...jestes wspaniała osoba...znam cie tak krótko a juz to wiem :-)

adiva czekam na teścik jutro. Według mnie jesteś w ciąży.

Nie Majeczko, nie jest kochana, jest wstrętnym, złym człowiekiem, który przez cały dzień cieszył się jak dziecko, że jesteś w ciąży, po czym wieczorem jest jej smutno i jest strasznie zazdrosna że Ty zobaczyłaś 2 kreseczki, a ona nie i nie zobaczy ich w tym cyklu.
Jest mi wstyd i czuję się z tym podle, ale taka jest prawda, to jest mocniejsze ode mnie, muszę sie przespać, jutro będzie lepiej.

Loretko kazda z nas cie rozumie ,kazda w jakis sposob zazdrosci lub zazdroscila 2
kreseczek :tak: wiec sie tym nie gneb i nie martw sie jeszcze Tobie ktos za
nielugo bedzie zazdroscil 2 kreseczek :tak: zobaczysz:-D.
I tak jak Adiva napisala ze jestesmy tylko ludzmi :-D

Czesc dziewczynki napisze Wam co tam u mnie :-).
U mnie jest wszystko dobrze :-) ,wczoraj wieczorem juz sie dobrze czulam ,nie mialam goraczki
i wogole bylo duzo lepiej :-)
W nocy jakos nie umialam spac :-( non stop sie budzilam :-( a rano po 6 rano
przytulalam sie do muszli klozetowej :-) z czego strasznie sie ciesze bo to znaczy ze
fasoleczka moja kochana ROSNIE :-) .
Wiecie co zauwazylam ze np. jak tylko obudze sie w nocy jak tylko otworze
oczy to pierwsza mysl jaka mi przychodzi od razu do glowy to fasolka :-) normalnie
dziewczyny ja juz kocham to DZIECKO :-).
Dziewczynki codziennie w domu sie za Was wszystkie modle :-) ale dzisiaj czuje sie na tyle
dobrze zeby isc do KOSCIOLKA i tam sie za WAS POMODLE :-) i was prosze
o to samo POMODLCIE CIE ZA MOJE DZIECKO :-)
dziekuje

reklama
Witajcie dziewczynki :) Moze ktos mi powie, co oznaczają sny typu zblizajacy sie porod, ciaza, czy wizta u lekarza na ktorej dowiaduje sie ze jestem w ciazy? Pozdrawiam

Nie wiem co znaczaja takie sny ale wiem ze mnie sie ponad tydzien temu snilo ze
jestem w ciazy i w ten sam dzien zrobilam test ciazowy i wyszly 2 kreseczki:-D

Do góry