Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.

Witajcie w poniedzialkowe popopludnie!! wlasnie wrocilam z pracki i zabieram sie za czytanie a tu tyle stron łooo...;-)
Adiva nic sie nie martw, moze tam w gorze chca abys byla mama grudniowa:-)
Majeczko piekne ... A jak sie czuje przyszła mamusia??
Dorotko bo taka jest prawda lepiej nie brac lekow ale jesli jest to konieczne to przepisuja odpowiednie tabletki nieszkodliwe dla plodu !!
Najlepiej pij herbatke z malinami, syropek z cebuli albo babki lancetowatej...
Ostatnio jak bylam chora a nie wiedzialam czy jest fasolka to lekarz mi to powiedzial ale jak mialam wysoka temp. to powiedzial ze czopki sa lagodniejsze!!
Poprostu lez w cieple !! Ehhh musialo sie akurat teraz to chorobsko przyplatac ,,,
Loretko dasz rade!! Trzymam kciuki
nenius wstretne choróbska nie moga sie odczepić!!
A wogole to dzisiaj mam troche doła bo znów sie dowiedziałam ze moja kolezanka jest w ciazy z druga fasolką a ona jest zła bo jej nie planowała ...ehh
ale wlasnie lekarz stwierdzil
.
a jak narazie to mama robi mi syrop wlasnej roboty na kaszel z cebuli.Witajcie w poniedzialkowe popopludnie!! wlasnie wrocilam z pracki i zabieram sie za czytanie a tu tyle stron łooo...;-)
A wogole to dzisiaj mam troche doła bo znów sie dowiedziałam ze moja kolezanka jest w ciazy z druga fasolką a ona jest zła bo jej nie planowała ...ehh

dzielna jestem i tyle ;-)
Może rzeczywiście go posłuchaj...a kiedy masz wizyte u gina?
możecie mnie bić....przez kolano i na goły tyłek 

Hej Maniola...Co do alkoholu to z tego co mi wiadomo Red's nie powinien zaszkodzić...ani lampka wina też...Owszem kobieta w ciąży musi unikać alkoholu ale mówimy tu o duzych ilościach a nie symbolicznym piwku...Pozatym na obecnym etapie wydaje mi sie że nie wiele jestes w stanie zdziałać jesli chodzi o zagnieżdżenie sie fasolki...na wszelki wypadek uważaj na siebie ale też nie przesadnie...nie stresuj sie tak tym bo nic z tego nie wyjdzie...pozwól naturze działac teraz :-)
A co do lekarstw to wiem że kobiety w ciąży nie mogą zażywac tabletek przeciwbólowych...moja bratowa w ciąży miała pozwolenie na wziecie połowy tabletki Apapu...bo miała bardzo silne bóle głowy w ciąży...Skoro masz katar przejdz sie do apteki i powiedz farmaceucie że podejżewasz że jestes w ciazy a bierze cie grypa...Nie boj sie bedzie wiedział co podać...
Jeśli zaś chodzi o domowe sposoby to ja polecam wodzionke...lub syrop cebulowy....na katar dobrym sposobem ktory sama stosuje jest...Maść WickVaporub....i gorąca herbata koniecznie malinowa...duuużo ciepła....przez kilka minut rób sobie inhalacje tą maścia(tylko nie smaruj sobie noska bo ona rozgrzewa)....i pij dużo herbatki...i trzymaj ciepło...2 dni i powinno ci już spokojnie przejść...sama to stosuje..bo często mam przy katarze zatoki chore (pozostałość po wyrywaniu zęba) i nie wolno mi kropli do nosa stosować...
Mam nadzieje że cos pomogłam :-) trzymaj sie i zdrowiej

;-)