adolfina
Fanka BB :)
to umnie chyba co innego bo to juz 14dpo wiec pozno a boli mnie jakby caly pas w kolo jakby jajniki na plecach , moze to jakies nowe @ bole , do tedo bardziej boli z lewej strony a owulke mialam z prawego jajnika wiec to sie wyklucza , zastanawiam sie czy moge cos zjesc na bol , bo az mnie skrecaAdolfinko, mnie plecy i jajnik zaczał bolec tydzień po owu...byc może następowało wtedy zagnieżdżenie i sie zapłodniony pecherzych przesówał w kierunku macicy...
a w zeszłym tygodniu tak samo bolały plecki kolezanke z innego watku...tez tydzien po owu...lezała tydzień bo tak jak ja ledwo sie ruszała i wczoraj zobaczyła II....

rano myslalam ze wykituje a fuj
caly czas mnie mdli jest mi duszno i slabo. jedzenie w ogole odpada. nic a nic mi nie podchodzi i w dodatku sie nie wysypiam bo budza mnie zawroty glowy
ale teraz to juz sama nie wiem czy fasolina jest czy nie, nie bardzo jakos mi sie to wydaje. Tobie tez zycze zeby @ nie przyszla. spokojnie jeszcze zatestuje,moze jutro mi sie uda jak nie bede musiala leciec do kibelka w nocy