Moje koleżanki testowały wcześnie i wyszło im pozytywnie a nawet na opakowaniach piszą że te testy teraz są tak czułe że wcześnie wykrywają ciąże już w 2tyg więc u mnie by wyszło.aliz moze za wczesnie jeszcze na testowanie. ja wlasnie przeczytalam ze najwczesniej sie powinno testowac jak sie @ dzien spoznia. ja moge dla picu jutro rano zatestowac, ale moze byc jeszcze za wczesnie. masz racje z tym reproduktorem, problem jest taki ze my kobitki sie za bardzo nakrecamy i sie stresujemy i stresujemy naszych ukochanych. i wtedy ciezko to wychodzi z zafasolkowaniem. ja mialam super nadzieje przez bardzo dlugi czas w tym cyklu az sie sama zdziwilamale teraz to juz sama nie wiem czy fasolina jest czy nie, nie bardzo jakos mi sie to wydaje. Tobie tez zycze zeby @ nie przyszla. spokojnie jeszcze zatestuje,moze jutro mi sie uda jak nie bede musiala leciec do kibelka w nocy
![]()
A co z tym kibelkiem?;-)bo ja akurat to codziennie też latam w nocy i potem rano zrobiłam ten test.Myślisz że to ma jakiś wpływ na wynik testu?
ale teraz to juz sama nie wiem czy fasolina jest czy nie, nie bardzo jakos mi sie to wydaje. Tobie tez zycze zeby @ nie przyszla. spokojnie jeszcze zatestuje,moze jutro mi sie uda jak nie bede musiala leciec do kibelka w nocy
" heheh
a teraz chce mnie zjeść żywcem
nawet pic za bardzo nie moge