reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

nan.gif

moonk.gif

monaliza23b.jpg

hiacynt.png

nika2.gif

dagra.png

cleo.png

basiac.png

aldi.png

reklama
Nie będziesz sama ja też będę ;-) szkoda,ale mam nadzieje ze w przyszlym roku nam sie uda i na forum dlugo nie pobedziemy....
A kupiłaś swojemu M jakieś witaminki? Mój bierze już jakiś czas salfazin.

aaa jeszcze jedno.. Kinguś, jak bedziesz miałą chwile to napisz mi jak założyć sobie taki suwaczek:tak: he he:-) buziak!
Super suwaczek :-)

u mnie @ nie ma i nie wiem kiedy będzie...testów na razie nie robię poczekam jeszcze narazie 4 spóźnienia... i źle się czuję..temp jeszcze nie spadła, ale nie spodziewam się cudów...pozdrawiam wszystkie!
Czekamy na dobre wieści ;-);-)

Udało się!
Ładny mam suwaczek?
Mąż był pod wrażeniem, ze to już 1200 dni po ślubie:happy:
Muszę zrobić suwaczek ile się już znamy...
No piękny :tak:

dzis ide zrobic sobie przyjemnosc i kupic kilka par majteczek:-D:-D:-D bo jetsem od tygodnia na l-4 wiec trzeba troszke ruchu...:-D:-D
No to dobrze, że możesz sobie trochę poleniuchować w domku. Pochwal się zakupami.

zatestowałam dzisiaj, ale samotna jedna kreseczka, więc wątek 2009 jest planem na następny rok, oby na jak najkrócej ...... :tak:
Przytulam, styczeń będzie nasz ;-);-)

Oto świezutka dostawa fluidków grudniowych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dla wszystkich kochanych dziewczynek
Ja na końcu ale może jeszcze skutecznie ;-);-)

No ale to rzeczy-ja czuję się...dziwnie. Ale temperatura spadla mi wczoraj, z 37 na 36,7 a dzisiaj jeszcze o kreskę w dol...wiec fasolki to z tego raczej nie będzie :-( i chyba tez wskocze zaraz na starajace się 2009...Ale mam jakies złe przeczucia, co do swojego zdrówka.
Póki nie ma @ to wszystko jest możliwe :tak::tak:To na pewno nic złego.

Kingus (Beatko)-tak zaznaczam, bo już mamy kilka Kingusi i podobnie z Agnieszkami, 2 Martynki...łatwo sie pogubić:rofl2::szok::rofl2: Kochanie-mam nadzieję, ze szybko sie przestawisz na ten lek...ze też takie musza być straszne skutki uboczne:wściekła/y: mam nadzieję, ze jednak będzie warto pocierpiec i mimo dziwnej @ owulację będziesz miala w tym cyklu a styczniowy tescik pokaze śliczne II i że już potem do rozwiazania bedzie wszystko tak, jak trzeba, bez przykrych sytuacji... Bardzo mocno z glębi serduszka Ci tego kochanie życze!!!!:tak:;-):tak:
Dziękuje;-)
W czwartek idę na usg zobaczymy czy coś się dzieje.

Ja bym chciala tak roznice 4 moze 5 letnia miedzy dziecmi, a ile dzieci ? ile Pan Bog da ! :-D i oby dal :zawstydzona/y:
Oj da da, pewnie od razu cała gromadkę :-D:-D:-D

reklama
Do góry