martoosia04
Fanka BB :)
Ja też tu jestem.
Nigdzie się nie wybieram. Spokojnie sobie siedzę i czekam na @ za 2 tyg.
Nigdzie się nie wybieram. Spokojnie sobie siedzę i czekam na @ za 2 tyg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbuj jeszcze raz jutro....Lu_cy, Ala gratulacje!!! Super kreseczki. Ja widzę dokładnie u obu!!!
U mnie niestety biało[emoji29] [emoji29] No ale byłam na to gotowa, więc nawet się nie zmartwilam...
Jutro powtórzę dla spokoju ducha, bo wstawałam o 5 na siku więc nie był z pierwszego moczu, no ale pewnie @ przyjdzie do tego czasu[emoji21]
Przykro miGratulacje dziewczyny!!!!
A ja zaczelam plamic wiec witam w 1dc ...13cs :-(
Ja na razie nie jestem przekonana co do istnienia mojej owulacji w tym miesiącu ;PŻadna sama nasza kolej na dwie kreski będzie gdzieś za dwa tydodnie![]()
Ja na razie nie jestem przekonana co do istnienia mojej owulacji w tym miesiącu ;P
Ja śluz mam rozciągliwy ale tutaj już mówiłam wcześniej że po tym oleju z wiesiołka pierwszy miesiąc jak widać konkretny śluz płodny ale za to testy owulacyjne blade jajników nie czuję ogólnie to jakaś lipaPrzybijam piątkę!
Śluz nie bardzo współgra. Wczoraj jakiś kremowy... dziś wodnisty i ciut rozciągliwy, szyjka otwarta i niby wysoko czy średnio... No sama nie wiem. Temp. też jakoś nie zachwyca jesli idzie o owu. [emoji849]
Ja tez;(Ja na razie nie jestem przekonana co do istnienia mojej owulacji w tym miesiącu ;P