reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hehehe skąd ja to znam [emoji16]
Pewnie teraz będę tak samo szalec [emoji39]
Ale chyba używasz testów z allegro ? Czy coś mi się pomyliło? Jeśli tak... to ich nie polecam [emoji4] Tyle razy widzialam na nich cienie... wadliwe bardzo.

Owulacyjne znowu pokazywały mi owulacje gdy jej nie bylo, a gdy była potwierdzona na monitoringu to śladu nie było na teście [emoji52]
Tak takich teraz użyłam :) w poprzedniej ciąży też miałam z allegro ale pokazały dobrze tyle że były inne ;p na nic się nie nastawiam bo na razie nie mam takiego ciśnienia że już muszę być w ciąży raczej sama ciekawosc jest większa :)

Co do testów to z owulacyjnych polecam domowe laboratorium z Rossmanna. Fajne sa te testy.
Tyle ze troche drogie jak za 7 sztuk bo 25 zl kosztuja. Ale mi skurat tyle starcza na cykl. Choc mam w planach zamowic jakieś z allegro i robic od poczatku cyklu. Bo ostatnio zrobilam sobie taki test owulacyjny 3 dni przed okresem i byl pozytywny![emoji23]

Ja testow owulacyjnych nigdy nie robilam, jakoś im nie ufam [emoji57] wole mierzenie tempki [emoji57] dzis juz zaczela spadać wiec @ to formalnosc [emoji57]

A ja nie mam cierpliwosci do mierzenia temperatury[emoji12]
Choc na przyszly cykl chyba pojde na monitoring nedzie najlepiej[emoji5]

Ja właśnie teraz mierze temperaturę z czystej ciekawości :-) w ostatnim cyklu mierzylam 2 tygodnie i zapomniałam w tym od początku. Ja kupuje testy owu z allegro i jestem zadowolona. One są pozytywne jak obie kreski są tak samo ciemne albo testowa jest ciemniejsza od kontrolnej. A te blade kreski przed okresem o niczym nie świadczą. Jak chcecie mogę podesłać link do tych które teraz używam :)

Ja też nie przepadalam za mierzeniem temperatury, w sumie to zniechecilam się, bo mój cykl był rozregulowany i temperatura skakala bardzo [emoji58] i niczego nie byłam w stanie z niego wyczytać

Teraz idziemy na żywioł... mam nadzieję, że będzie łatwiej odciągnąć myśli od staran...

Ja właśnie teraz mierze temperaturę z czystej ciekawości :-) w ostatnim cyklu mierzylam 2 tygodnie i zapomniałam w tym od początku. Ja kupuje testy owu z allegro i jestem zadowolona. One są pozytywne jak obie kreski są tak samo ciemne albo testowa jest ciemniejsza od kontrolnej. A te blade kreski przed okresem o niczym nie świadczą. Jak chcecie mogę podesłać link do tych które teraz używam :)
Daj linka[emoji12]

I potwierdza Ci te pozytywne testy monitoring ? :) Bo mi nie potwierdzał... A też tylko patrzylam na mocne kreski

reklama
A ja nie mam cierpliwosci do mierzenia temperatury[emoji12]
Choc na przyszly cykl chyba pojde na monitoring nedzie najlepiej[emoji5]
Tez tak myslalam ze to nie dla mnie ale jednak po jednym cyklu wkrecilam sie bardzo [emoji4]
Fajne to jest bo wiem kiedy owu byla, czasami wiem ze jej nie bylo w ogóle, wiem kiedy dokladnie @ ma przyjść - dla mnie super rozwiazanie [emoji4]

Do góry