1
185097
Gość
Juz poprawilam[emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak takich teraz użyłamHehehe skąd ja to znam [emoji16]
Pewnie teraz będę tak samo szalec [emoji39]
Ale chyba używasz testów z allegro ? Czy coś mi się pomyliło? Jeśli tak... to ich nie polecam [emoji4] Tyle razy widzialam na nich cienie... wadliwe bardzo.
Owulacyjne znowu pokazywały mi owulacje gdy jej nie bylo, a gdy była potwierdzona na monitoringu to śladu nie było na teście [emoji52]
Daj linka[emoji12]Ja właśnie teraz mierze temperaturę z czystej ciekawości :-) w ostatnim cyklu mierzylam 2 tygodnie i zapomniałam w tym od początku. Ja kupuje testy owu z allegro i jestem zadowolona. One są pozytywne jak obie kreski są tak samo ciemne albo testowa jest ciemniejsza od kontrolnej. A te blade kreski przed okresem o niczym nie świadczą. Jak chcecie mogę podesłać link do tych które teraz używam![]()
I potwierdza Ci te pozytywne testy monitoring ?Ja właśnie teraz mierze temperaturę z czystej ciekawości :-) w ostatnim cyklu mierzylam 2 tygodnie i zapomniałam w tym od początku. Ja kupuje testy owu z allegro i jestem zadowolona. One są pozytywne jak obie kreski są tak samo ciemne albo testowa jest ciemniejsza od kontrolnej. A te blade kreski przed okresem o niczym nie świadczą. Jak chcecie mogę podesłać link do tych które teraz używam![]()
Tez tak myslalam ze to nie dla mnie ale jednak po jednym cyklu wkrecilam sie bardzo [emoji4]A ja nie mam cierpliwosci do mierzenia temperatury[emoji12]
Choc na przyszly cykl chyba pojde na monitoring nedzie najlepiej[emoji5]