reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mówicie że ciążowe fluidy tak przechodzą 8-)to idę posiedzieć na krzesłach dziewczyn z innego batalionu tam dwie z jednej kancelarii zaszły w jednym czasie a że były tzw pisarzami na kompanii ich dowódca się załamał wkońcu będzie musiał się wziąść do pracy ;):D

reklama
Nie, ty nie i pokazujesz zdjęcia ślicznego ludzika :) ale przyznaj że czasem atmosfera jest tam ciężka.

No właśnie, to chyba nie dla mnie [emoji14] jestem pozytywnym stworzeniem i nie lubię się martwić bez sensu :)

Hahaha coś w tym jest, bo ja zajęłam miejsce dziewczyny która poszła na macierzyński i siedziałam na jej krześle :D :D

Tu jest jakoś normalnie, oprócz rozmów i okresie i badaniach są i inne tematy i jest jednak wesekej, a w końcu to tam powinno być radośnie :)

No właśnie, aż się dziwnie czuję taka zdrowa, w pracy itd [emoji14]

To które teraz boboseksy?
Ja jak byłam na takiej grupie ale na FB to tam wiecznie jak ktoś się o coś zapytał to dziewczyny dobrze radząc straszyły i takim podejściem trzeba by było latać po lekarzach codziennie [emoji14] też miałam znajoma która miała termin na ten sam dzień co ja i ona też ciągle mi pisała a to że nie czuję ruchów a to że jedzie na IP sprawdzać była tam dosłownie co tydzień nawet sama mówiła że już ją znają lekarze i pytają się po co tak panikuje. Jak urodziła to już wogole codziennie inny problem a ja z tymi samymi problemami co ona nawet nie zauważyłam ze je mam ;P

Mówicie że ciążowe fluidy tak przechodzą 8-)to idę posiedzieć na krzesłach dziewczyn z innego batalionu tam dwie z jednej kancelarii zaszły w jednym czasie a że były tzw pisarzami na kompanii ich dowódca się załamał wkońcu będzie musiał się wziąść do pracy ;):D
U mnie w pracy było kiedyś tak zwane wirtualne biuro taka recepcja bez niczego ;P no i tam 3 dziewczyny zaszły co kolejna zastąpiła to zaraz w ciąży była ;P nawet się śmiali że jak ktoś chce być w ciąży to żeby poszedł tam pracować [emoji14] ogólnie pamietam jak był taki czas u mnie w pracy ze jedna za drugą zachodziły w ciaze był taki wysyp że ja byłam w szoku [emoji14]

Jak kiedyś tam wczesniej pracowałam w sklepie to też tak mielismy że w jednym czasie 4 dziewczyny zaskoczyły mój szef osiwial w tydzień bo załogi nie miał :D

Ja jak byłam na takiej grupie ale na FB to tam wiecznie jak ktoś się o coś zapytał to dziewczyny dobrze radząc straszyły i takim podejściem trzeba by było latać po lekarzach codziennie [emoji14] też miałam znajoma która miała termin na ten sam dzień co ja i ona też ciągle mi pisała a to że nie czuję ruchów a to że jedzie na IP sprawdzać była tam dosłownie co tydzień nawet sama mówiła że już ją znają lekarze i pytają się po co tak panikuje. Jak urodziła to już wogole codziennie inny problem a ja z tymi samymi problemami co ona nawet nie zauważyłam ze je mam ;P
Racja, a później jak dzieci się porodza to jeszcze gorzej... które dziecko jest mądrzejsze [emoji16]

Racja, a później jak dzieci się porodza to jeszcze gorzej... które dziecko jest mądrzejsze [emoji16]
Ja kiedyś usłyszałam tekst, że jak noworodek mało śpi w dzień i w ogóle nie jest śpiochem to znaczy, że będzie bardziej inteligentny......
emoji16.png
emoji16.png
emoji16.png

właśnie kupiłam paski owu na all:]

Nie, ty nie i pokazujesz zdjęcia ślicznego ludzika :) ale przyznaj że czasem atmosfera jest tam ciężka.

No właśnie, to chyba nie dla mnie :p jestem pozytywnym stworzeniem i nie lubię się martwić bez sensu :)

Hahaha coś w tym jest, bo ja zajęłam miejsce dziewczyny która poszła na macierzyński i siedziałam na jej krześle :D :D

Tu jest jakoś normalnie, oprócz rozmów i okresie i badaniach są i inne tematy i jest jednak wesekej, a w końcu to tam powinno być radośnie :)

No właśnie, aż się dziwnie czuję taka zdrowa, w pracy itd :p

To które teraz boboseksy?
Trochę się zgodzę, czasem też wolę tam nie czytać za dużo bo stres się mocno udziela...

Na kolejny miesiąc to chyba rzeczywiście w batalię pasków się uzbroję. A co mi tam, 50 szt wystarczy przynajmniej na dokładne sprawdzenie cyklu [emoji23]

Czas się szykować do pracy. [emoji849] Byle do 21 wytrzymać bo potem ostatnie półtorej godziny to jak z bicza leci.

reklama
Ja jestem zbyt wyluzowana widać, bo jakoś nie martwię się na zapas. I nie chcę się niepotrzebnie zacząć martwić :p

Hahaha, no tak. To akurat pamiętam z forum, bo moja starsza powoli się rozwijała i ciągle miałam stres, że nie siedzi nie chodzi, nie mówi.. A jakoś wszystko dobrze poszło :)

Do góry