weronika25nk
Fanka BB :)
Dziękuje. Na pewno się odezwę. Wreszcie mam trochę czasu dla siebie córeczka śpi, mogę wypić zimną kawę z rana ;D
Trzymam mocno kciuki aby było wszystko dobrze [emoji813]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje. Na pewno się odezwę. Wreszcie mam trochę czasu dla siebie córeczka śpi, mogę wypić zimną kawę z rana ;D
Skąd ja to znamDziękuje. Na pewno się odezwę. Wreszcie mam trochę czasu dla siebie córeczka śpi, mogę wypić zimną kawę z rana ;D
Dwa latka skończy w grudniu. A twoja ile ma?Skąd ja to znamtylko moja już nie chce spać w dzień a ostatnio też w nocy daje popalić. Ile Twoja córcia ma?
To prawie rówieśniczki bo moja dwa lata skończy w lutymDwa latka skończy w grudniu. A twoja ile ma?
Ooo.. To super, u mnie dwie godzinki spokoju, jak dobrze że jeszcze śpi w dzień i całe noce przesypia.To prawie rówieśniczki bo moja dwa lata skończy w lutym![]()
U mnie już tak dobrze nie ma. Do niedawna też noce przesypiala a od dwóch tygodni słabo to wygląda. Budzi się koło 2 i nie chce spać. Udaje się ja uśpić koło 5 to zaraz trzeba wstać. Chyba zęby kolejne idą.Ooo.. To super, u mnie dwie godzinki spokoju, jak dobrze że jeszcze śpi w dzień i całe noce przesypia.
Pierwsza rowny rok druga odrazu...Na każdego przychodzi czaspoprzednie ciążę długo się starałas?
To chyba zależy między innymi od barwnika i zdolności samej linergistki. Ja bardzo długo miałam obawy czy robić , naczytałam się oczywiście na wujku google :-) Ja robiłam w maju, w październiku korektę, a mam voucher na odświeżenie za rok.Co ile trzeba powtarzać?![]()
Kciuki,bedzie dobrzeOby było dobrze. Jednego jajnika juz straciłam tak. Wyniki w piątek :// zostało czekać
Emilce wszystkie zęby już wyszły. Teraz czasami obudzi się koło 5-6 i mówi mama juz widno słoneczko już jest chodź się bawić i daj mi am. Jeszcze tak fajnie po dziecięcemu to mówi.U mnie już tak dobrze nie ma. Do niedawna też noce przesypiala a od dwóch tygodni słabo to wygląda. Budzi się koło 2 i nie chce spać. Udaje się ja uśpić koło 5 to zaraz trzeba wstać. Chyba zęby kolejne idą.