MasterKa
Fanka BB :)
Wyjdzie w praniu [emoji2] do głowy sobie nie dobieram [emoji2] tylko wkurza mnie to kłucie [emoji23]Oby na cos pozytywnego [emoji16][emoji16][emoji16][emoji1768]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyjdzie w praniu [emoji2] do głowy sobie nie dobieram [emoji2] tylko wkurza mnie to kłucie [emoji23]Oby na cos pozytywnego [emoji16][emoji16][emoji16][emoji1768]
Niee,13 dni temu mialam pozytywnu owu,więc troche pozno na implantacje,mam zero objawow,wiec sie nie ludze,ale spoko nie sadzilam ze sie udalo w tym mcuTo moze implantacja [emoji16][emoji16][emoji16]
No to faktycznie bylo by troche pozno :-( ja ten cykl tez jakos bez specjalnych objawów...raczej wszystkie typowe objawy na @... tak wiec za nia czekam i umawiam sie na monitoringNiee,13 dni temu mialam pozytywnu owu,więc troche pozno na implantacje,mam zero objawow,wiec sie nie ludze,ale spoko nie sadzilam ze sie udalo w tym mcu
Ale tu cisza [emoji85] wszystkie chyba Greya oglądają [emoji16][emoji16][emoji41]
Oby tak było [emoji16][emoji1360] ja już 4 dni do @
Wgl nie kojarzę co to jest femometer?
Witam się i chyba @ za rogiem bo potem spadła na 37 z 37,2 wiec dupa![]()
Dlatego ja jal robilam to od razu wyrzucałam.... Nie ma co dobierać sobie za wiele do głowy bo człowiek oszaleć może [emoji1422] dokładnie...dalej do przodu [emoji173]Haha [emoji1360] mój mąż mówi „ ooo grey w tv” ale otworzył mi wino na odstresowanie. Ostatnio tyle się dzieje. Jeszcze dziś ta druga kreska po godzinie. Więcej testu w domu nie trzymam zrobionego niż 10 min. Głupia ja zaczęłam się cieszyć. Oby @ szybko przyszła i trzeba iść dalej [emoji1360]