reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Snilo mi sie dzisiaj ze wygralam pieniadze,musze kupic jakas zdrapke czy zagrac w lotka,bo w sumie nic w zyciu nie wygralam.moj maz ma dosc duzo szczescia,kiedys wygral przez internet okolo 10tys (2 tys funtow).wygralyscie cos kiedys?podobno raz w zyciu cos sie uda wygrac.:)
Niestety nic [emoji38]

reklama
Cześć.

U nas śnieg spadł, ciekawe czy do świąt wytrzyma.

U mnie 15 dc, teoretycznie owulacja powinna wyjsc w przyszły wtorek, ale śluz zupełnie się nie zmienia na płodny. No nie wiem... tak liczę na tą owulacje w przyszlym tygodniu i okres na poczatku stycznia. Moglabym od samego początku roku ruszyc z badaniami, a tak to się wszystko odwlecze[emoji17].

Bez sensu z tym wszystkim.

Oby tak było [emoji16]
A ilu dniowe masz cykle?
U mnie @ na 01.01 wypada [emoji6]
Zawsze miałam 28 dniowe ostatni był strasznie dziwny aż 38 dni... Byłam nawet u gina żeby zobaczyć czy wszystko ok. On mi mówi ze owulacja w 36 dc dwa pęknięte jajeczka jedno z prawej drugie z lewej dwa dni później okropne krwawienie z małymi skrzepami ale jeden był dość duży jak kciuk trochę się martwię przez to... :sad:

Kurde za 6 dni mam niby owulacje,a wciaz nie mam mojego zelu convince plus;( jestem zla ze nie kupilam w sklepie,juz napislaam do kolesia ze czekam tydzien juz:(

reklama
Do góry