Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jezu Jezu gratulacje !!!! Rosnijcie zdrowo [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji7][emoji7][emoji7]Dziewczyny, sama w to nie mogę uwierzyć, ale test wczoraj wieczorem po kilku sekundach pokazał dwie grube krechy!
Nie potrafię dodawać jeszcze zdjęć z poziomu aplikacji, więc nie wiem czy się wyświetli.
Jestem w szoku. Tego, że zaskoczymy w pierwszym cs, się zupełnie totalnie nie spodziewałam...!
![]()
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale supppperr!! Gratuluję!! Jaka świetna wiadomość z rana!!Dziewczyny, sama w to nie mogę uwierzyć, ale test wczoraj wieczorem po kilku sekundach pokazał dwie grube krechy!
Nie potrafię dodawać jeszcze zdjęć z poziomu aplikacji, więc nie wiem czy się wyświetli.
Jestem w szoku. Tego, że zaskoczymy w pierwszym cs, się zupełnie totalnie nie spodziewałam...!
![]()
O kurcze gratuluję! Super wiadomość.Dziewczyny, sama w to nie mogę uwierzyć, ale test wczoraj wieczorem po kilku sekundach pokazał dwie grube krechy!
![]()
Super!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]Dziewczyny, sama w to nie mogę uwierzyć, ale test wczoraj wieczorem po kilku sekundach pokazał dwie grube krechy!
![]()