EklerkaDaria
Fanka BB :)
Superrrr! Gratulacje wielkie! Spokojnych miesiecy życzę!Dziewczyny test robiony parę minut temu a dziś.dzień@
Fajnie patrzeć, jak pojawiają się dwie kreseczki jedna po drugiej. To daje wielkie nadzieje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Superrrr! Gratulacje wielkie! Spokojnych miesiecy życzę!Dziewczyny test robiony parę minut temu a dziś.dzień@
Dziękuję! cudowne uczucie gdy się czeka na te cudne 2 kreskiSuperrrr! Gratulacje wielkie! Spokojnych miesiecy życzę!
Fajnie patrzeć, jak pojawiają się dwie kreseczki jedna po drugiej. To daje wielkie nadzieje![]()
A po czym wiadomo ze może być mnoga ? :-)Gratuluję :-)
A w ogóle drogie Panie, tak czytam i już nie mogę doczekać się moich starań...ale jeszcze kilka miesięcy ;-)
A i nie wiem czy wspominałam, ale po ostatniej wizycie u ginekologa dowiedziałam się, że jestem w gronie Pań którym może przytrafić się ciąża mnoga
A biorąc pod uwagę to, iż moja druga połówka ma brata bliźniaka, to prawdopodobieństwo wzrasta
Tez jestem ciekawaA po czym wiadomo ze może być mnoga ? :-)
SuperGratuluję :-)
A w ogóle drogie Panie, tak czytam i już nie mogę doczekać się moich starań...ale jeszcze kilka miesięcy ;-)
A i nie wiem czy wspominałam, ale po ostatniej wizycie u ginekologa dowiedziałam się, że jestem w gronie Pań którym może przytrafić się ciąża mnoga
A biorąc pod uwagę to, iż moja druga połówka ma brata bliźniaka, to prawdopodobieństwo wzrasta
Ja podejrzewam, że po tym czy się uwolni więcej jajeczek za jednym razemA po czym wiadomo ze może być mnoga ? :-)
Piękne kreski! [emoji813] Gratuluję! [emoji813]Dziewczyny test robiony parę minut temu a dziś.dzień@
dziękuję!Piękne kreski! [emoji813] Gratuluję! [emoji813]
Dziewczyny test robiony parę minut temu a dziś.dzień@