Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmm ja sie tez zawsze boje bieli, ale.jednak zrobilabym test. Plamienia moga byc spowodowane czyms niekoniecznie dobrym, a im szybciej w razie czego poda sie luteine tym wieksza szansa na podtrzymanie ciąży. Przynajmniej takie moje zdaniePlamienia mogą być spowodowane różnym rzeczami, jesli to implementacja to może być za wcześnie, ale nie przekonasz się dopóki nie sprawdzisz, ja bym jednak poczekała na termin @
Ja to w tym cyklu mam zamiar testować dopiero w dniu @ jak temperatura nie spadnie. Szalona ja! Zobaczymy ile wytrzymamHmm ja sie tez zawsze boje bieli, ale.jednak zrobilabym test. Plamienia moga byc spowodowane czyms niekoniecznie dobrym, a im szybciej w razie czego poda sie luteine tym wieksza szansa na podtrzymanie ciąży. Przynajmniej takie moje zdanie
Ja 8 dpo o.najchetniej juz bym testowala haha ale poczekam do weelendu. U mnie brak plamien jak narazie.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dochodzę do wniosku, że każda z nas ma inne objawy, jak beta przyrasta nisko tych objawów chyba jest mniej, dlatego tak wczesne objawy by mnie już zastanawiałytrochę za wcześnie na test, ale trzymam kciuki
![]()