cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Migdalove to prawie identycznie jak u mnie, u mnie dzis okolo 9dpo, prawie taki sam cykl.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak czytając ostatnie posty to zrozumiałam, że też test u Ciebie pozytywny?Migdalove to prawie identycznie jak u mnie, u mnie dzis okolo 9dpo, prawie taki sam cykl.
No tak ginekolog będzie widział czy owulacja już była czy będzie itdDziewczyny wiem ze to moze glupie pytanie 7 lutego ide do ginekologa a to bedzie akurat 17 dzien cyklu i wtedy moze byc tuz po owulacji lub przed.czy ginekolog robioc mi usg ktore na pewno bedzie robił bedzie w stanie mi to powiedziec czy owulacja juz była. Cykle mam 31 -32 dni.Pierwszy raz ide do ginekologa w trakcie starań.to drugi cykl dopiero.
O widzisz, to gratuluję i trzymam kciuki, aby testy się nie myliły.Tak migdalove, dzis 2 testy, jeden z rana i drugi z popoludnia lekkie kreski. Celowo testy innej firmy wiec to raczej nie pomylka. Zobaczymy co bedzie.
Bobo test żółty pokazywał mi mocniejsze kreski niż niby te czułe testy 10Dziewczyny Bobo Test żółty jakieś opinie? Czy ten Pink superczuły jest dobry i pewny? Jaki jest jeszcze taki od 10uI?