Mamulkakubusia
Fanka BB :)
byłam.u lekarza pęcherzyk urósł widać już trochę zarodek Ale serduszka brak..A na jaką wiadomość ?![]()
do tego luteina i duphaston..
czy będzie za 2 tygodnie.widać już tak jak powinno...
6 tyd ciąży
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
byłam.u lekarza pęcherzyk urósł widać już trochę zarodek Ale serduszka brak..A na jaką wiadomość ?![]()
A teraz jesteć w 6tc ?jest tu jakas kobitka która odpowie na moja wiadomość
No według lekarza tak 6 tydzA teraz jesteć w 6tc ?
A nie było znaku zapytania więc uznałam to za stwierdzenie a nie pytanie.byłam.u lekarza pęcherzyk urósł widać już trochę zarodek Ale serduszka brak..
do tego luteina i duphaston..
czy będzie za 2 tygodnie.widać już tak jak powinno...
6 tyd ciąży
A czy jeżeli przepisala luteine dopochwowa to muszę ją brać. ?A nie było znaku zapytania więc uznałam to za stwierdzenie a nie pytanie.Jeśli z ciąża będzie wszystko w porządku a tego życzę Ci z całego serca to jak rozumiem teraz jesteś w 6tc a za dwa tygodnie będzie 8tc to powinno być widać serduszko. Tak bynajmniej mi się wydaje. A jeśli będziesz w 6tc dopiero to może jeszcze nie będzie widać serduszka, czasami pojawia się w 7tc.
Kochana to jest na podtrzymanie ciąży! Koniecznie musisz to brac!A czy jeżeli przepisala luteine dopochwowa to muszę ją brać. ?
trochę tak głupio się przyznać ale nigdy nie brałam takich tabletek nawet tamponow nie.używam i trochę się boję
A lekarz coś mówił ? Migdalove ma rację może jeszcze na serduszko zawcześnie, u mojego maluszka było serduszko ok 7tc.No według lekarza tak 6 tydz
to będę się.musiala przełamać i zrobić to.. no coz dziecko.najważniejszeJa bym bardziej bała się utraty ciąży niż wkładania dziwnych tabletek do pochwy. Kochana koniecznie zastosuj się do zaleceń lekarza, to nie przelewki.