Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jesli masz zaufanie do niej to może jeszcze porozmawiaj z nią? Dobry lekarz to skarbMoże trzeba jednak jej zaufać?

Irminka wystarczy skok o pół kreski, a ty miałaś dziś rano wyższą o 2? Wcale nie musi być powyżej 37 stopni, ja nigdy takich nie mam, max 36.7-36.8.A u mnie odwrotnie.czuje sie taka pusta w srodku.Mam dzis dreszcze choc chora nie jestem.zmierzylam temperature a tu 37,2 szkoda ze rano taka nie jest buu.
Tak dzisiaj mialam skok o 2 kreski do36,7.Bardzo bym chciala aby niskie temperatura to byla taka moja uroda.zawsze jest mi zimno latem zima zawsze.Nigdy wczesniej nie mierzylam temperatury starajac sie o dziecko.e wczesniejsze ciaze zaszlam w 2 i 3 cyklu.tylko ze to bylo 9 lat temu.Lekarz stwierdzil ze na 100% byla owulacja.Pije 3 herbaty z duza iloscia imbiru a on ma tez dzialanie przeciwgoraczkowe itp czy on moze zakłócić wykres temperatur.jak myslicie? Wiem tonacy łapie sie brzytwy.A tak w ogole polecam imbir na przeziebienia.oto moj wykresIrminka wystarczy skok o pół kreski, a ty miałaś dziś rano wyższą o 2? Wcale nie musi być powyżej 37 stopni, ja nigdy takich nie mam, max 36.7-36.8.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom