Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki aby bylo po Twojej mysli [emoji110]hej,
Jak ja nienawidzę robić testów ciazowych a dziś sytuacja mnie zmusiła więc kupiłam. Piąty dzień opóźnienia miesiączki. Jutro szósty...Stres potworny ..fe!
Operacja swoje zrobiła, leki, stres wieć jest mega szansa że stąd to opóźnienie ...maż po test leciał i razem robić bedziemy jak jutro nie przyjdzie z duszą na ramieniu.
Dzieciaki podsłyszały i jak straszy wczoraj zdmuchiwał swieczki ma torcie to miał życzenie....siostrę. Potem mi powiedział, że słyszał ...Tlumaczyłam, że teraz to nie było by dobrze ze.wzgledu na sterydy, które biorę i zagrażają dzidziusiowi jego zdrowiu. Zobaczymy, może się wyjasni do jutra. Oby nie....nie ukrywam bardzo się przyjęłam co by było gdyby....popłakałam się.
okres byl inny niz zwykle, lekko pobolewaly mnie jajniki, a zazwyczaj mam mega silne bole ze sie zwijam i biore Aulin, a teraz nic od jakis 4 lat mam skape @ wiec trudno mi ocenic, ale w terminie pojawila sie @ nawet mnie zaskoczyla bo mam nieregularne, wiec nie wiem jaka jest teraz przyczyna
Watpie, ale lepiej @ niz brak okresu i test negatywny [emoji17]Może to bóle na @?
Dziękuję, że pytaszHej dziewczyny. Jakos tu cicho ostatnio sie zrobilo, czytam Was ale sama malo piszeu mnie 23dc i juz zaczynam plamic, więc pewnie jutro @ sie rozkreci, co oznacza ze za kilka dni zaczynam brac clo![]()
![]()
@EklerkaDaria co u Ciebie?
Kto w najblizszym czasie testuje?![]()
Tak, pierwszy [emoji4] tez mam od 2dc brac, przez 5 dni. Kiedy mam isc na monitoring? bo moj gin nie okreslil mi konkretnie [emoji20] dziekuje i Tobie rowniez powodzenia [emoji8]