reklama

Starania 2018

reklama
Wpisz w Google "Duchowa Adopcja" tam wszystko jest. Aplikacja na telefon nazywa się "Adoptuj Życie ".

Ja już długo się na to zabierałam ale bałam się że sobie nie poradze w sensie codziennej modlitwy za dziecko poczęte a składasz przysięgę na 9 miesiecy. A wiadomo. Przysięgi się dotrzymuje szczególnie kiedy chodzi o czyjeś życie, zdrowie.
Zdecydowałam się zostać mamą adopcyjną z dwóch powodów. Pierwszy: chcę dziecka a nie mogę zajść w ciążę z pewnych przyczyn. Dwa: jeśli nie mogę nosic po sercem dziecka osobiście to będę duchowo pod sercem innej mamy, która z innych powodów boi się dać życie swojemu dziecku, chce dokonać aborcji. Mogę jej pomóc modląc się. Moc modlitwy jest wielka. Kiedyś może ktoś nasze dzieci bedzie omadlał. Wierzę w to.

Poczytajcie. Zadecydujcie.

@mamunia86 tak jak napisałaś o duchowej adopcji to ja pomyślałam o czymś innym. Nie jestem może jakąś wielką katoliczką - stój. Nie wierzę w kościół ale Boga i owszem :)
Kiedy ja nie mogłam zajść w ciążę to któregoś razu znalazłam coś takiego jak nowenna pompejańska zaczęłam na koniec kwietnia skończyłam w połowie czerwca. W lipcu był szczęśliwy cykl. Cóż może to przypadek a może nie :)

Witam się w 7 DC :) na razie humor dopisuje :)
Dotarły moje testy zamówione przez mojego 'prawie męża ':)
Zaraz idę robić śniadanko i wziąć sobie witaminki :)
Testuje dzisiaj któraś ??
Mnie chyba jakieś przeziębienie łapie :(
Tzn jakiś wirus. Najpierw nic minie było tylko trzy dni głos jak przy zapaleniu krtani i teraz gardło zaczyna boleć i katar mam :/
Dobrze że w domu ziołomiód z czarnego bzu to będę się zdrowo i naturalnie kurować :)
Miłego dnia dziewczynki :*
1511853088-cc9ad3918ae5927a-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry