Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to już przez miesiąc odkąd trzy antybiotyki brałam nie mogę do siebie dojść. Co chwilę jakaś infekcja mnie łapie a młody od wczoraj paskudnie kaszle i zielony katar. Wolę go teraz przytrzymać i dokurowac bo od następnego tygodnia już nawał klientek przedświąteczny i potem będzie duży problem jak zacznie Chorować.@Ewarut, przykro mi. Grzej miejscowe na grudzień w takim razie.
@KatiNails uuu zdroweczka dla synka! Co u Was sie przyplatało?
Mój też najstarszy został w domu...chyba jelitowa grypa bo niewyraźny, słaby na brzuch się skarży. U nas panuje jelitowka i w szkole i w przedszkolu wiec to kwestia czasu aż bedzieemy srać i rzygać
Zapobiegawczo wszystkim dałam wegiel aktywowany.
7/8 dni po owulacjiDziewczyny w jakim dc bada się progesteron ?
W zależności w jakim kierunku to badanie. Ja miałam robione w 1dc, potem miałam mieć w połowie cyklu jakoś i pod koniec. Jakoś tak ale lekarza zmieniłam.Dziewczyny w jakim dc bada się progesteron ?
To ja polecam zrobic 7/8 dni po owulacji i pozniej pod koniec cyklu. Może być też za niski i dlatego występują plamienia. A kiedy idziesz do lekarza może warto by się jego podpytać. Moj właśnie w tych dniach mi kazał zrobićChodzi mi o to , że teraz miałam 3 dni te plamienia brunatne i wyczytałam że to wina progesteronu bo jest za wysoki bi dlatego chciałabym sprawdzić. Bo może to jest przyczyna , takiego plamienia jak i problemem z zajściem.