reklama

Starania 2018

reklama
@Ewarut, przykro mi. Grzej miejscowe na grudzień w takim razie.

@KatiNails uuu zdroweczka dla synka! Co u Was sie przyplatało?
Mój też najstarszy został w domu...chyba jelitowa grypa bo niewyraźny, słaby na brzuch się skarży. U nas panuje jelitowka i w szkole i w przedszkolu wiec to kwestia czasu aż bedzieemy srać i rzygać :szok::cool:
Zapobiegawczo wszystkim dałam wegiel aktywowany.
Ja to już przez miesiąc odkąd trzy antybiotyki brałam nie mogę do siebie dojść. Co chwilę jakaś infekcja mnie łapie a młody od wczoraj paskudnie kaszle i zielony katar. Wolę go teraz przytrzymać i dokurowac bo od następnego tygodnia już nawał klientek przedświąteczny i potem będzie duży problem jak zacznie Chorować.
Jeszcze 10 nie ma a już tak daje tak czadu że mam go dość. A w przedszkolu podobny taki grzeczny :(

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Chodzi mi o to , że teraz miałam 3 dni te plamienia brunatne i wyczytałam że to wina progesteronu bo jest za wysoki bi dlatego chciałabym sprawdzić. Bo może to jest przyczyna , takiego plamienia jak i problemem z zajściem.

Chodzi mi o to , że teraz miałam 3 dni te plamienia brunatne i wyczytałam że to wina progesteronu bo jest za wysoki bi dlatego chciałabym sprawdzić. Bo może to jest przyczyna , takiego plamienia jak i problemem z zajściem.
To ja polecam zrobic 7/8 dni po owulacji i pozniej pod koniec cyklu. Może być też za niski i dlatego występują plamienia. A kiedy idziesz do lekarza może warto by się jego podpytać. Moj właśnie w tych dniach mi kazał zrobić :) a tarczyca ok?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Tarczce tez chce zrobić teraz bo kiedyś szwankowala, ale w ostatniej ciąży miałam 2.33 i lekarz stwierdzil , że dobra.. Do lekarza chce isc po @ bo chce monitoring w tym cyklu. Zaraz bede dzwonić do niego i zapytam.

reklama
Dzwoniłam do doktorka , powiedzial ,że 7 dni po owulacji progesteron sie robi . Powiedziałam , że owulacje mam 17 dc to kazał przyjść 14 dc na pierwszą wizytę. Chyba , że chcę to mogę wybrać się do niego zaraz po @ wtedy sprawdzi czy nie ma starych nie pękniętych pęcherzyków.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry