Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja to już przez miesiąc odkąd trzy antybiotyki brałam nie mogę do siebie dojść. Co chwilę jakaś infekcja mnie łapie a młody od wczoraj paskudnie kaszle i zielony katar. Wolę go teraz przytrzymać i dokurowac bo od następnego tygodnia już nawał klientek przedświąteczny i potem będzie duży problem jak zacznie Chorować.@Ewarut, przykro mi. Grzej miejscowe na grudzień w takim razie.
@KatiNails uuu zdroweczka dla synka! Co u Was sie przyplatało?
Mój też najstarszy został w domu...chyba jelitowa grypa bo niewyraźny, słaby na brzuch się skarży. U nas panuje jelitowka i w szkole i w przedszkolu wiec to kwestia czasu aż bedzieemy srać i rzygać
Zapobiegawczo wszystkim dałam wegiel aktywowany.
7/8 dni po owulacjiDziewczyny w jakim dc bada się progesteron ?
W zależności w jakim kierunku to badanie. Ja miałam robione w 1dc, potem miałam mieć w połowie cyklu jakoś i pod koniec. Jakoś tak ale lekarza zmieniłam.Dziewczyny w jakim dc bada się progesteron ?
To ja polecam zrobic 7/8 dni po owulacji i pozniej pod koniec cyklu. Może być też za niski i dlatego występują plamienia. A kiedy idziesz do lekarza może warto by się jego podpytać. Moj właśnie w tych dniach mi kazał zrobićChodzi mi o to , że teraz miałam 3 dni te plamienia brunatne i wyczytałam że to wina progesteronu bo jest za wysoki bi dlatego chciałabym sprawdzić. Bo może to jest przyczyna , takiego plamienia jak i problemem z zajściem.