wisienka94
Fanka BB :)
Dziś 26dc a ten cykl będzie 29/30.Który już dzień cyklu ? :*
Póki nie ma @ jest nadzieja :* trzymam kciuki :*
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziś 26dc a ten cykl będzie 29/30.Który już dzień cyklu ? :*
Póki nie ma @ jest nadzieja :* trzymam kciuki :*
O widziszNo to super! Trzymam kciuki! Ja w tym cyklu miałam podobnie i o dziwo pękł ten pęcherzyk z 11dc ale później pojawił się kolejny który pękł własnie 15/16dc. Lekarz mówił że tamten mógłbyć niepełnowartościowy dlatego ten w lewym jajniku i tak urósł i pękł
Jeszcze dwa dni wytrzymaj :*Ovufriend pokazuje mi że jestem 10 dni po owu. Korci mnie test ale nie chce falstartu
U mnie właśnie były pęcherzyki w dwóch jajnikach. Ten w prawym pękł w 11dc a w lewym 15/16. Ale u Ciebie mogłobyć również tak że miałas w dwóch i pekły na razO widziszzobaczymy. Mnie najbardziej dziwi ten ból. No i jak zaszłam w ciążę z synem to też mi się wydaje że wtedy byłby krótszy cykl.. wcześniej owu. Bo zaszłam w ciążę wtedy kiedy teoretycznie jeszcze nie powinnam.
Kochana a oba pęcherzyki były z tego samego jajnika ?
Bo ja czułam najpierw prawy jajnik. Potem oba. Na końcu lewy bardziej bolał i jeśli wczoraj faktycznie była owu to właśnie z lewego.
Wytrzymam do wtorku bo tak też mam w tabelce, ale dzień miesiączki przypada środa lub czwartek.Jeszcze dwa dni wytrzymaj :*
Na pewno pękł jeden bo mnie aż złożyło wczoraj przed 23. A drugi nie wiem.U mnie właśnie były pęcherzyki w dwóch jajnikach. Ten w prawym pękł w 11dc a w lewym 15/16. Ale u Ciebie mogłobyć również tak że miałas w dwóch i pekły na razchyba wiesz co by było gdyby taka sytuacja zaistaniała hehe
bliźniaki mogłyby być
U nas też cieżko byłoby z bliźniakami. Mamy dwupokojowe mieszkanko także ciasno by się zrobiło. Mam nadzieje że uda się nam kiedyś zmienić na większe bo chciałabym mieć więcej dzieciNa pewno pękł jeden bo mnie aż złożyło wczoraj przed 23. A drugi nie wiem.
Wolałabym nie mieć bliźniaków [emoji14]
W ciąży z Aleksem na początku mi powiedzieli że będą bliźniaki.
My chcemy dwójkę [emoji14] na trójkę na razie nie mamy warunkówmoże kiedyś jak uda się z domem. I jak dwójka już będzie starsza.
Cześć dziewczyny, wisienka94 ja też planowałam testować 10 dni po owu(a raczej po skoku) 8.12, bo tak spodziewam się @ jeśli przyjdzie. Ale no właśnie, jeśli jednak się udało to pewnie będzie za wcześnie żeby coś wyszło?Ovufriend pokazuje mi że jestem 10 dni po owu. Korci mnie test ale nie chce falstartu
No 10dpo to mogło nawet nie być jeszcze zagnieżdzenia. U każdej kobiety jest inaczej.. także zawsze lepiej poczekać i zawsze tak mówie ale to jest bardzo duża pokusa i myśle że każdą z nas to spotykaCześć dziewczyny, wisienka94 ja też planowałam testować 10 dni po owu(a raczej po skoku) 8.12, bo tak spodziewam się @ jeśli przyjdzie. Ale no właśnie, jeśli jednak się udało to pewnie będzie za wcześnie żeby coś wyszło?