Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi kilka dni po owu wychodzi test pozytywnyAle u mnie chyba jeszcze jednak owulacji nie było. Albo faktycznie będzie podwójna. Test owulacyjny nadal pozytywny![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oo to widziszMi kilka dni po owu wychodzi test pozytywny
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Jakoś nie wierze w ten cykl nie czuje się jakoś inaczej niż zwykle. Ja za twoje dwie kreseczki tez trzymam mocno kciuki ;* jeszcze dwa dni i wszystko się u nas wyjaśniA no to kciuki zacisniete i czekamy na dobre wiadomości [emoji8]
Ja też właśnie nie czuje się jakoś inaczej. Normalnie. A na początku tego cyklu tak się nakręciłam i po tych monitoringach miałam taką nadzieje...Jakoś nie wierze w ten cykl nie czuje się jakoś inaczej niż zwykle. Ja za twoje dwie kreseczki tez trzymam mocno kciuki ;* jeszcze dwa dni i wszystko się u nas wyjaśni![]()
Właściwie chodziło mi o dni po skoku, choć miałam w tym cyklu straszne kłucie po prawej stronie przez 3 dni, ale to było 6 dni przed skokiem, tak że myślę że niezwiązane z owu. Liczyłam te dni tak w domyśle że są po owulacji, bo w tym cyklu akurat tylko w dzień skoku były starania. Więc jeśli by się miało udać, to owu musiała by być dzień wcześniej maksymalnie. Ale szczyt śluzu i pozytywny test owu miałam już 2 dni przed staraniami, więc raczej są małe szanseA mam pytanko. Dni po owu liczysz od skoku czy od momentu kiedy czujesz że wystąpiła owulacja? Bo mnie straszliwie jajnik bolał w 15dc wieczorem i myślałam że coś jest nie tak taki to był ból ale temperatura skoczyła pięknie dopiero w 17dc