Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana mam nadzieję że będzie więcej niż 6 pozytywów [emoji23]Kati może to prognoza na grudzień, będzie u nas 6 pozytywów
Zazdroszczę tego sprzętu z lidla, sama na razie analizuję za i przeciw czy się nie skusić na spółkę z mamą. Ciekawa jestem czy garnki i kuchnia się już wtedy nie przydają wcale? Pomijając patelnię, bo słyszałam że jajecznicy jednak nie usmaży![]()
No i przede wszystkim jak masz robota to nie potrzebujesz innych sprzętów typu mikser, blender, maszynka do mielenia, naczynia do gotowania na parze itp. Bo to wszystko masz w tym jednym robocieKati może to prognoza na grudzień, będzie u nas 6 pozytywów
Zazdroszczę tego sprzętu z lidla, sama na razie analizuję za i przeciw czy się nie skusić na spółkę z mamą. Ciekawa jestem czy garnki i kuchnia się już wtedy nie przydają wcale? Pomijając patelnię, bo słyszałam że jajecznicy jednak nie usmaży![]()
My z D nie robimy sobie prezentów na Mikołaja tylko pod choinkęCzesc kochane !'
U mnie dziś już 13 dc eh leci ten czas niedawno @ a tu juz byc może gdzies za rogiem czeka na mnie sie owulacja albo i nie czeka... nie wiem nie mysle o tym wiem tylko ze wczoraj i dziaj boli mnie podbrzusze i jajnik prawy dlatego myślę ze byc moze cos juz.sie.tam dzieje na.owu chociaz nasz kobiecy organizm czesto plata nam figle .
@KatiNails ja tez.kochana napalilam się.na.tego robota.i dostane go od mojego M pod choinke :-) na mikolaja moje kochnaie kupilo mi piekny srebrny komplet łancuszek i kolczyki wiec pomyslalam ze juz.go nie.bede naciagac jeszcze na robota hehe
Pochwalcie sie jak u Was po mikolajkach?
@leeleeth u ciebie spora gromadka to i Mikołaj ma co robić :-)
Myślę że skoro lekarz wie że się starasz to wie co robiHej dziewczyny. Nie wiem co robić, doczytałam ulotkę tego leku i mnie zmroziło...
![]()
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom