reklama

Starania 2018

Na uregulowanie cyklu fzieczyny polecały castangusa. Może i u ciebie sie sprawdzi.

Ja zapislam sie na zumbe z chusta (można maluszka zamotać w chuście) i jakoś nie udało mi sie dotrzeć [emoji23]
Za to w przyszłym tygodniu na podwójne zajecia jadę [emoji6]
A w weekend pierwszy zjazd, trzymajcie kciuki bo z lekka stresa mam. Dawno mnie nie było na uczelni i boje sie ze nie ogarnę [emoji33]

U nas choróbska nie odpuszczają, Witus ma sie lepiej, został lekki kaszel ale za to Mikołaj zaczyna gorączkować. Emil ząbkuje [emoji15]
Dziękuje postoje albo jeszcze lepiej wyjde [emoji3]

U mnie cos jakby zaczynało ruszać w sprawie bo testy owu takie cuda pokazują
1512665195-3d9769555c628674-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png
Zdrówka dużo dla Was, uściski przesyłam! :)

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na uregulowanie cyklu fzieczyny polecały castangusa. Może i u ciebie sie sprawdzi.
QUOTE]
Dzięki, też o tym słyszałam. Tylko u mnie to podejrzewam że z powodu karmienia te cykle jeszcze nieregularne, nie wiem czy to by coś pomogło, czy lepiej czekać cierpliwie(ale to już w sumie 18 miesiąc po porodzie). I czy w ogóle można to stosować przy karmieniu, zaraz coś poszukam na ten temat.

Dzięki, też o tym słyszałam. Tylko u mnie to podejrzewam że z powodu karmienia te cykle jeszcze nieregularne, nie wiem czy to by coś pomogło, czy lepiej czekać cierpliwie(ale to już w sumie 18 miesiąc po porodzie). I czy w ogóle można to stosować przy karmieniu, zaraz coś poszukam na ten temat.

Przy kp tego castangusa raczej nie można. To już lepiej zapytać lekarza [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

Hej dziewczyny :) Wieki mnie tu nie było i nawet nie wiem co u was bo nie było czasu czytać.
Nadrabiać już nie będę bo za dużo czasu by mi to zajęło :)
U nas przygotowania do świąt powoli ruszają, jutro wysyłam paczuszkę świąteczną dla maluszka z grupy ciężarówek mojej córy :)
Za 29 dni wizyta u lekarza i mam nadzieję, że powoli zaczniemy ruszać w kierunku starań :)
Powoli też zaczynam przygotowania do roczku małej i ślubu cywilnego.
Jest tylko jeden problem jeśli nie znajdziemy na czas mieszkania, to ślub będzie trzeba przełożyć ale jedno jest pewne na pewno odbędzie się w przyszłym roku tylko jak już w innym miesiącu.

Witam się w 3dc :) dzisiaj biore 2 tabletke clo. Umówiłam się na monitoring na za tydzień w piątek :) zaraz lece do pracy na prasowanie :) a no i kupiłam mężowi Salfazin i mu troszke nagadałam że się źle odżywia to teraz zaczął jeść owocki i mówił że nie będzie kupował pączków w drodze do pracy :) co tam u was dziewczyny? Jakieś plany na weekend?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) Wieki mnie tu nie było i nawet nie wiem co u was bo nie było czasu czytać.
Nadrabiać już nie będę bo za dużo czasu by mi to zajęło :)
U nas przygotowania do świąt powoli ruszają, jutro wysyłam paczuszkę świąteczną dla maluszka z grupy ciężarówek mojej córy :)
Za 29 dni wizyta u lekarza i mam nadzieję, że powoli zaczniemy ruszać w kierunku starań :)
Powoli też zaczynam przygotowania do roczku małej i ślubu cywilnego.
Jest tylko jeden problem jeśli nie znajdziemy na czas mieszkania, to ślub będzie trzeba przełożyć ale jedno jest pewne na pewno odbędzie się w przyszłym roku tylko jak już w innym miesiącu.
To trzymam kciuki żeby to mieszkanko się znalazło &&&

Ja zapislam sie na zumbe z chusta (można maluszka zamotać w chuście) i jakoś nie udało mi sie dotrzeć [emoji23]
A w weekend pierwszy zjazd, trzymajcie kciuki bo z lekka stresa mam. Dawno mnie nie było na uczelni i boje sie ze nie ogarnę [emoji33]

U nas choróbska nie odpuszczają, Witus ma sie lepiej, został lekki kaszel ale za to Mikołaj zaczyna gorączkować. Emil ząbkuje [emoji15]

atdc9vvjktz16vlw.png
Trzymamy kciuki za szkołe! && a Ty daj znać jakie wrażenia po tej zumbie :) ciekawa jestem :) jak będe miala dzidzie to też mam zamiar chodzić właśnie na jakieś fajne zajęcia :)

atdc9vvjktz16vlw.png
No i zdrówka dla maluchów [emoji173]

Mnie coś brzuch pobolewa na @...

Idę kisiel ugotować i z moim ukochanym będziemy oglądać film. :)

Jak tam dzisiaj się sprawy miejwają? Boli brzuch nadal jak na @? Ktory dc? :) bo ja mocno trzymam kciuki cały czas za Ciebie!!! I oczywiście za reszte dziewczyn testujących niedługo :)

reklama
Jak tam dzisiaj się sprawy miejwają? Boli brzuch nadal jak na @? Ktory dc? :) bo ja mocno trzymam kciuki cały czas za Ciebie!!! I oczywiście za reszte dziewczyn testujących niedługo :)

Hej! Aktualnie nic mnie nie boli. ;) Dzisiaj 23dc ale chciałbym już 29 i sięgnąć po test. :) Wczoraj i przez kilka dni wcześniej miałam bardzo wrażliwe sutki ale to też może być na @ bądź od tych tabletek Provera. Dziękuję za kciuki. [emoji813]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry