Gratuluję! Będzie z tego piękny dzidziuśZobacz załącznik 1743119
Siknęłam, no ewidentnie pozytywny, natomiast biorę to na chłodno, bo dalej jest dość jasny.
Dzisiaj 7 DPT
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluję! Będzie z tego piękny dzidziuśZobacz załącznik 1743119
Siknęłam, no ewidentnie pozytywny, natomiast biorę to na chłodno, bo dalej jest dość jasny.
Dzisiaj 7 DPT
Nie to nie o mnie chodziło. Ja jadę do kliniki ale nie z miłą wizytaJa nie dzwonię, chyba chodziło o @marenaa
Beta z kliniki zaplanowana na 10 DPT, ja może pójdę jutro 8 DPT
Źle zrozumiałam. Myślałam ze przez tel powiesz im co myśliszNie to nie o mnie chodziło. Ja jadę do kliniki ale nie z miłą wizyta
Nie nie ja osobiście im to powiem, na szczęście jestem dość pamiętliwa więc niczego nie zapomnę. Już poprostu za duzoŹle zrozumiałam. Myślałam ze przez tel powiesz im co myślisz![]()
Mimo wszystko złóż oficjalna reklamacje na jakość świadczonych usług, co będzie na papierze to do tego będą się musieli ustosunkowaćNie nie ja osobiście im to powiem, na szczęście jestem dość pamiętliwa więc niczego nie zapomnę. Już poprostu za duzo
Powiem ci całkiem porządna ta kreska. Szczególnie ze to 7dpt. Bardzo bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki.Zobacz załącznik 1743119
Dzisiaj 7 DPT
Ja jestem z Poznania, pastelova. Daj znać jak tam beta!Ja w Gamecie Bydgoszcz![]()
Mimo wszystko złóż oficjalna reklamacje na jakość świadczonych usług, co będzie na papierze to do tego będą się musieli ustosunkować