wisienka94
Fanka BB :)
WitamWitajcie, kiedyś byłam tu pod inną nazwąZ mężem już jakiś czas się staramy, lecz testy ciągle negatywne wychodzą. Od stycznia ruszamy z monitoringiem i CLO.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WitamWitajcie, kiedyś byłam tu pod inną nazwąZ mężem już jakiś czas się staramy, lecz testy ciągle negatywne wychodzą. Od stycznia ruszamy z monitoringiem i CLO.
Super ! Piękny dzień przed wamiU mnie przygotowania [emoji14]
![]()
![]()
Ja to teraz przyjęcie weselne i sylwester bez alkoholuMy byliśmy na zakupach na sylwka. U nas sporo osób się wykruszyło przez tą jelitówkę i przeziębienie. Zostaliśmy w 6tkę i z moją siostrzenicą heheja kupiłam sobie heinekena 3%. Fajna alternatywa bo mniej alkoholu ma w sobie a kilka można wypić bez żadnej fazki dla towarzystwa
![]()
trzymam kciuki za testowanie u CiebieWitamja też jestem na CLO i monitoringu. Aktualnie drugi cykl za tydzień testuje
. Trzymam kciuki żeby już pierwszy był owocny !
Też bym wolała bez alkoholu ale z dzidzią w brzuszkuJa to teraz przyjęcie weselne i sylwester bez alkoholu
![]()
5 cykltrzymam kciuki za testowanie u Ciebiedługo się starasz?
a jajniki? U mnie z hormonami wszystko ok, ale mam policystyczne jajniki5 cyklale mam problemy z owulacją bo sama nie występuje. Najprawdopodobniej z hormonami mam coś nie tak z lh lub fsh
U mnie z jajnikami właśnie okej. W zeszłym cyklu wszystko pięknie się odbyło ale niestety się nie udalo. Teraz też miałam ładny pęcherzyk który pękł no i zobaczymya jajniki? U mnie z hormonami wszystko ok, ale mam policystyczne jajniki![]()
Nie wiem na co mam się przygotować jeśli chodzi o CLO. Chyba nie mylę określeń? Jeśli gin kazał mi przyjść w 11 dc, zaraz po CLO to jest monitoring?U mnie z jajnikami właśnie okej. W zeszłym cyklu wszystko pięknie się odbyło ale niestety się nie udalo. Teraz też miałam ładny pęcherzyk który pękł no i zobaczymy