wisienka94
Fanka BB :)
WitamWitajcie, kiedyś byłam tu pod inną nazwąZ mężem już jakiś czas się staramy, lecz testy ciągle negatywne wychodzą. Od stycznia ruszamy z monitoringiem i CLO.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
WitamWitajcie, kiedyś byłam tu pod inną nazwąZ mężem już jakiś czas się staramy, lecz testy ciągle negatywne wychodzą. Od stycznia ruszamy z monitoringiem i CLO.
Super ! Piękny dzień przed wamiU mnie przygotowania [emoji14]
![]()
![]()
Ja to teraz przyjęcie weselne i sylwester bez alkoholuMy byliśmy na zakupach na sylwka. U nas sporo osób się wykruszyło przez tą jelitówkę i przeziębienie. Zostaliśmy w 6tkę i z moją siostrzenicą heheja kupiłam sobie heinekena 3%. Fajna alternatywa bo mniej alkoholu ma w sobie a kilka można wypić bez żadnej fazki dla towarzystwa
![]()
trzymam kciuki za testowanie u CiebieWitamja też jestem na CLO i monitoringu. Aktualnie drugi cykl za tydzień testuje
. Trzymam kciuki żeby już pierwszy był owocny !
Też bym wolała bez alkoholu ale z dzidzią w brzuszkuJa to teraz przyjęcie weselne i sylwester bez alkoholu
![]()
5 cykltrzymam kciuki za testowanie u Ciebiedługo się starasz?
a jajniki? U mnie z hormonami wszystko ok, ale mam policystyczne jajniki5 cyklale mam problemy z owulacją bo sama nie występuje. Najprawdopodobniej z hormonami mam coś nie tak z lh lub fsh
U mnie z jajnikami właśnie okej. W zeszłym cyklu wszystko pięknie się odbyło ale niestety się nie udalo. Teraz też miałam ładny pęcherzyk który pękł no i zobaczymya jajniki? U mnie z hormonami wszystko ok, ale mam policystyczne jajniki![]()
Nie wiem na co mam się przygotować jeśli chodzi o CLO. Chyba nie mylę określeń? Jeśli gin kazał mi przyjść w 11 dc, zaraz po CLO to jest monitoring?U mnie z jajnikami właśnie okej. W zeszłym cyklu wszystko pięknie się odbyło ale niestety się nie udalo. Teraz też miałam ładny pęcherzyk który pękł no i zobaczymy