reklama

Starania 2018

Dodaje zdjecie, na dowod mojej choroby psychiscznej.
1514562871-6906d36304b72c2d-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Śmiej się ale ja tam jakiś cień widzę ;)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bo to tylko ja widze. Jakbym teraz miala pisac autobiografie, to zatytułowałabym ją "Cienie". [emoji23][emoji23] ogolnie tez sieje sie z siebie, bo juz zauwazylam lekko brunatny sluz... takze jutro mnie zalejem lub jeszcze dzisiaj ;)

Bo to tylko ja widze. Jakbym teraz miala pisac autobiografie, to zatytułowałabym ją "Cienie". [emoji23][emoji23] ogolnie tez sieje sie z siebie, bo juz zauwazylam lekko brunatny sluz... takze jutro mnie zalejem lub jeszcze dzisiaj ;)

Tak czy inaczej ja ciągle trzymam kciuki, jak nie za ten to za następny cykl. :)

Ja już każdy widzę pozytywny, dziś z rozpędu zrobiłam test owu i był pozytywny [emoji23] ale czytalam że to się zdarza bo ponoć też wykrywają ciążę

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Z tym wykrywaniem ciąży czyli wykrywaniem hcg przez test owulacyjny jest trochę takie na siłe. Szukam w internecie konkretnie medycznych materiałów na ten temat i ciężko cokolwiek znaleźć, są same fora, że komuś tam gdzieś tam wykrył to tak samo jak komuś tam gdzieś tam sprawdził się horoskop. Trzymajcie się tego dziewczyny - Test owulacyjny jest do wykrywania owulacji a nie ciąży. Jedyny logiczny materiał na ten temat jaki znalazłam to :
upload_2017-12-29_17-50-10.png

upload_2017-12-29_17-50-24.png

Załączniki

• upload_2017-12-29_17-50-10.png
    upload_2017-12-29_17-50-10.png
    29,9 KB · Wyświetleń: 868
  • upload_2017-12-29_17-50-24.png
    upload_2017-12-29_17-50-24.png
    32,7 KB · Wyświetleń: 917
Z tym wykrywaniem ciąży czyli wykrywaniem hcg przez test owulacyjny jest trochę takie na siłe. Szukam w internecie konkretnie medycznych materiałów na ten temat i ciężko cokolwiek znaleźć, są same fora, że komuś tam gdzieś tam wykrył to tak samo jak komuś tam gdzieś tam sprawdził się horoskop. Trzymajcie się tego dziewczyny - Test owulacyjny jest do wykrywania owulacji a nie ciąży. Jedyny logiczny materiał na ten temat jaki znalazłam to :
Zobacz załącznik 833611
Zobacz załącznik 833613
Dokładnie ja wcześniej o tym pisałam. Jak na początku ciąży testy ciążowe wychodziły pozytywne to owulacje negatywne. Dopiero ostatnio testy owu miałam pozytywne ale teraz już duża ilość bhcg , a testy owu podobno mylą bhcg z lh. Ale wczesnej ciąży owulacjny nie wykryje. Prędzej test ciążowy ja pokaze niż owulacjny.

ckai9jcgjazlduyd.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry