Mamamia90
Fanka BB :)
No to trzymam kciuki żeby ciemniała kreseczka!! [emoji8] [emoji8]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No oby ale mam nadzieje ze Ty również do mnie dołączysz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to trzymam kciuki żeby ciemniała kreseczka!! [emoji8] [emoji8]
Mamamia gratulacje ile się starałas?
Dziewczyny wczoraj spotkalam sie z kolezanka ktora niestety 2 razy poronila ale za 3 razem jej sie udalo i cos tlumaczyla mi ze jej ginekolog przepisuje accard aby brac przy staraniach. Ona i jej siostra zaszly w 3 i 4 cyklu staran. Cos o tym slyszalyscie?
A Ty @Ewarut teeeestuj! I pokazuj nam te swoje dwie piekne kreski![]()
Ja brałam acard w pierwszej ciąży, niby polepsza przepływ między tobą a dzieckiem. Tak mi powiedziałaDziewczyny wczoraj spotkalam sie z kolezanka ktora niestety 2 razy poronila ale za 3 razem jej sie udalo i cos tlumaczyla mi ze jej ginekolog przepisuje accard aby brac przy staraniach. Ona i jej siostra zaszly w 3 i 4 cyklu staran. Cos o tym slyszalyscie?
A Ty @Ewarut teeeestuj! I pokazuj nam te swoje dwie piekne kreski![]()
.Hen! Ja cień widzę!Hej dziś już nie wytrzymałam i musiałam zrobić powiedzcie mi czy już nam omamy?
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To porównanie ze mną, ja też 8dpo, objawy... Póki co pełno pryszczy, piersi w ogóle nie dają objawów, jajniki nie ciągną, ból / dyskomfort podbrzusza mało odczuwalny. Wczoraj byłam strasznie niezdarna i rozkojarzona. Czasem mam mdłości ale lekkie, aczkolwiek to może być od czegoś innego. Jedynie co dziwnego zauważyłam bo może nie same piersi ale skóra bardziej tkanka tłuszczowa nawet koło pępka, no i to mnie tak jakby miejscowo boli/piecze[emoji15]Hej dziewczyny u mnie 8dpo. Z objawów to bolące sutki. Ale to może być również objaw @. We wcześniejszych cyklach z luteiną też miałam ale myślalam ze to wina luteiny. Najwidoczniej od kilku cykli mam nowy objaw @