Agusia2402
Aktywna w BB
Dziewczyny bardzo się cieszę że jesteście, ze mogę z wami pogadać, wyżalić się i pochwalić w razie czego. Wy zawsze coś doradzicie i dzięki temu jest mi lżej i tak bardzo się nie martwię...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest dość drogi jak na żel, ale ma dużo dobrych opini. Ja go kupiłam tak impulsywnie, bo akurat był na promocji w gemini kiedy kupowałam salfazin.Ciekawe, warty uwagi chyba ten żel
Ciekawe właśnie jak bardzo różni się cena internetowa w tej na miejscu w Gemini, pokazuje że 53 zł kosztuje. Jak w tym cyklu się nie uda (a czuje ze się nie udało) to go kupimy koniecznie.Jest dość drogi jak na żel, ale ma dużo dobrych opini. Ja go kupiłam tak impulsywnie, bo akurat był na promocji w gemini kiedy kupowałam salfazin.
Ciekawe właśnie jak bardzo różni się cena internetowa w tej na miejscu w Gemini, pokazuje że 53 zł kosztuje. Jak w tym cyklu się nie uda (a czuje ze się nie udało) to go kupimy koniecznie.
My niby też lubrykantow nie potrzebujemy, ale jakby taki żel miał plemniczki wspomóc, to czemu nie. Tylko to pewnie wtedy, gdyby przez jakiś czas nam nie wychodziło. W ogóle, to jestem ciekawa jak długo będą trwać te nasze starania
Powiem szczerze że nie wiem. U mnie w żadnej aptece go nie ma.Ciekawe właśnie jak bardzo różni się cena internetowa w tej na miejscu w Gemini, pokazuje że 53 zł kosztuje. Jak w tym cyklu się nie uda (a czuje ze się nie udało) to go kupimy koniecznie.
A czuje się typowo na okres... No i ogólnie to jeszcze tej tarczycy nie mam unormowanej. Może od marca bym miała monitoring.Póki nie ma @ to jest nadziejamamy razem testować więc trzymam kciuki
![]()
A dlaczego uważasz że nie udało się?