Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem, to nie wiem jak one wyglądają.Nie nie, potwierdziła mi się wada serca i stad tabletkimaja hamować rozwój
Oby jak najwięcej.No ja sie właśnie zbieram w sobie, żeby się położyć w koncu![]()
Ciekawe ile dziewczyn ujrzy jutro z rana dwie kreseczki![]()
Dobranoc!![]()

No zaszalały wczoraj dziewczynyWitam sie z rana w drugi dzien nowego roku I w 10dc :-) @Migdalove ,@Inka91 pewnie sie na.drugi bok przewracacie przybralyscie wczoraj nocy na pisaniu to pewnie teraz sie chce spacu nas mroźno -5 ale sloneczko ladnie swieci .... jak tam dziewczyny ?ktoras moze testuje. @Migdalove moze Ty
![]()
Witaj ❤Cześć dziewczyny u mnie dziś 11dpo i zero nowych objawówprzez przypadek dodałam post na staraczkach 2017 hehe nie wiem jakim cudem pomyliły mi się fora
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam napisałam do dziewczyn że pomyłka że jestem na staraczkach 2018Witaj [emoji173][emoji173]️
Hehe ja czesto podczytuje tamten watek I raz tez przypadkowo dodalabym tam wiadomosc ale na szczescie w pore udalo mi sie powstrzymac ta nie fortunną sytuacje :-)
To trzymam.Bardzo!❤No zaszalały wczoraj dziewczynymy z @Migdalove jutro testujemy
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom