EklerkaDaria
Fanka BB :)
A to chomiczka. Fred tez lubi klatki pilnować. Jak dam ją mu powąchać to się paskud oblizujeOjaaa tak bardzo chciałam zawsze mieć szczurka, ale raczej nie dogadałby się z moimi baaardzo łownymi kotkami.![]()
Dobranoc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to chomiczka. Fred tez lubi klatki pilnować. Jak dam ją mu powąchać to się paskud oblizujeOjaaa tak bardzo chciałam zawsze mieć szczurka, ale raczej nie dogadałby się z moimi baaardzo łownymi kotkami.![]()
Wiem wiem, chodziło mi, że z takich malutkich zwierzaczków to szczurka chciałam mieć. [emoji14] Źle skonstruowałam zdanie. Mój narzeczony za dziecka miał chomika, uciekł mu z klatki, wszedł pod łóżko, jego brat podniósł łóżko żeby go złapać, chomika nie było. Upuszczając łóżko chomiczek się zjawił, ale niestety został zmiażdżony.A to chomiczka. Fred tez lubi klatki pilnować. Jak dam ją mu powąchać to się paskud oblizuje.
Dobranoc.
Mam 3 świniorki morskie=)Zobacz załącznik 834850 Ostatni zwierzęcy członek rodziny. Przez syna nazwana chmurka.
Peeling dobrze zrobić przed taką maską. Stary, zrogowaciały naskórek mógł 'zatrzymać' pory i sama parówka niewiele da.Dziewczyny! Oświadczam, ze ta maska nie jest grosza warta. Kupilam dzisiaj w rossmanie. Chcialam kupic ta oryginalna Pilaten(bo czytalam, ze ma mega opinie), ale nie bylo, wiec skusilam sie na inna: selfie project czarna maska peel-off. Oprocz wloskow nie wyciagnela mi nic, a zrobilam parowke, pory sie otwarly na maksa. Jestem zawiedziona. 18 zl poszlo sie.... a ja niestety tez mam ogromny problem z wagrami na nosie i po bokach nosa![]()
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale nas trzymasz w niepewności !!Hej! Póki co leżę jeszcze w łóżku, kochany mój zapewnił mi bardzo miłą pobudkę. Jak tylko pójdzie do pracy to zrobię test, jeśli będzie pozytywny to chociaż przed jego przyjściem z pracy zdążę zrobić jakąś niespodzianke.
Całą twarz mi w pryszczach wysypalo.![]()
Trzymam kciuki!Hej! Póki co leżę jeszcze w łóżku, kochany mój zapewnił mi bardzo miłą pobudkę. Jak tylko pójdzie do pracy to zrobię test, jeśli będzie pozytywny to chociaż przed jego przyjściem z pracy zdążę zrobić jakąś niespodzianke.
Całą twarz mi w pryszczach wysypalo.![]()