• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania 2018

reklama
Dzieki, ja sie ciesze ale jeszcze tak ostroznie bo to dopiero 14dc dzis, no ale beta nie klamie w sobote kolejna. A ty kochana tez niedlugo zobaczysz 2 kreseczki :) Ja sie 2 lata wpatrywalam tylko w jedna niestety mam nadzieje ze zaczelam teraz siac dobra passe :) :)
U nas dopiero drugi cykl wiec początki ale i obawy ze właśnie tez będę długo musiała czekać na dwie kreski. Ten raczej bezowocny bo nie widziałam śluzu plodnego wiec raczej bezowulacji :( ale cieszę się waszym szczęściem i oby te najtrudniejsze pierwsze tygodnie bezpiecznie minęły

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas dopiero drugi cykl wiec początki ale i obawy ze właśnie tez będę długo musiała czekać na dwie kreski. Ten raczej bezowocny bo nie widziałam śluzu plodnego wiec raczej bezowulacji :( ale cieszę się waszym szczęściem i oby te najtrudniejsze pierwsze tygodnie bezpiecznie minęły

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja jestem przykladem, ze bez widocznego śluzu plodnego tez sie da :) ja ten cykl bylam ba duphastonie i metforminie, sluzu brak w calym cyklu, nawet wtedy kiedy testy owu wyszly pozytywne. Spisalam ten cykl na straty, a jednak sie udalo :) nigdy nie mozna tracic nadzieji. I wiecie co? Wrzucenie na luz naprawde działa cuda :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry