Dagaa11
Fanka BB :)
Gratulacje!!!!!! To nasz szczęśliwy dzień [emoji173][emoji173][emoji173]Dziewczyny Beta 13yuppppiiiiiiiiii
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje!!!!!! To nasz szczęśliwy dzień [emoji173][emoji173][emoji173]Dziewczyny Beta 13yuppppiiiiiiiiii
Dziękuję [emoji173]
Super!!!! No to dzis jest naprawde nasz wspolny szczesliwy dzienGratulacje!!!!!! To nasz szczęśliwy dzień [emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki kochana
Super gratulacje i zazdroszczę dziewczyny :-)
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas dopiero drugi cykl wiec początki ale i obawy ze właśnie tez będę długo musiała czekać na dwie kreski. Ten raczej bezowocny bo nie widziałam śluzu plodnego wiec raczej bezowulacjiDzieki, ja sie ciesze ale jeszcze tak ostroznie bo to dopiero 14dc dzis, no ale beta nie klamie w sobote kolejna. A ty kochana tez niedlugo zobaczysz 2 kreseczkiJa sie 2 lata wpatrywalam tylko w jedna niestety mam nadzieje ze zaczelam teraz siac dobra passe
![]()
![]()
Kochana ja jestem przykladem, ze bez widocznego śluzu plodnego tez sie daU nas dopiero drugi cykl wiec początki ale i obawy ze właśnie tez będę długo musiała czekać na dwie kreski. Ten raczej bezowocny bo nie widziałam śluzu plodnego wiec raczej bezowulacjiale cieszę się waszym szczęściem i oby te najtrudniejsze pierwsze tygodnie bezpiecznie minęły
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom