maeria
Fanka BB :)
Ja się spotkałam z opinią, że od 8mm jest ok. W ogóle dla anglojęzycznych dziewczyn mogę polecić kanał na youtubie "fertility homeopath".Jaka jest prawidlowa grubość endometrium po owulacji ktoś może wie:-)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja się spotkałam z opinią, że od 8mm jest ok. W ogóle dla anglojęzycznych dziewczyn mogę polecić kanał na youtubie "fertility homeopath".Jaka jest prawidlowa grubość endometrium po owulacji ktoś może wie:-)?
Hahaha:-) chyba tak![]()
Troszkę wrzuć na luz -chociaż do pozytywnego testu:-)
Nie wiem jak ale ja mam 11 i gin mowila że super. Piłam czerwone winoJaka jest prawidlowa grubość endometrium po owulacji ktoś może wie:-)?
Tak bo na podstawie ciała żółtego lekarz jest w stanie potwierdzić że była owu,A na jakiej podstawie stwierdza że nie było?po jego braku? Ile ono jest?aż do miesiączki?
Aha bo ja przy 21 mm pęcherzyki miałam 9mm endometrium to chyba nie najgorzej:-)Nie wiem jak ale ja mam 11 i gin mowila że super. Piłam czerwone wino![]()
Znika po kilkunastudniach- ok o to mi chodziło bo następny monitoring mam w poniedziałek bo weekend odpadł i balam się że nic nie będzie widać już ale powinno być ok;-)
Bardzo dobrzeAha bo ja przy 21 mm pęcherzyki miałam 9mm endometrium to chyba nie najgorzej:-)
A idziesz zobaczyć czy pękł? Czy już pękł ?Znika po kilkunastudniach- ok o to mi chodziło bo następny monitoring mam w poniedziałek bo weekend odpadł i balam się że nic nie będzie widać już ale powinno być ok;-)
Wczoraj miał te 21 mm nie pękł,i idę w poniedziałek zobaczyc:-)A idziesz zobaczyć czy pękł? Czy już pękł ?