• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania 2019!

reklama
Jeszcze jest jedna super sprawa, którą polecam. Jezeli już nic nie pomaga nie myśleć czy odpuścić polecam hipnoze. Długa historia by to opowiedzieć ale w naszym przypadku partnerowi pomogło to w przestaniu być chorobliwie zazdrosnym , pomogło w nabraniu cierpliwości , w tym że w koncu umówmy rozmawiać o problemach. Nie wierzyłam ale udało się. Zapłaciliśmy za ok 4h sesje 350 zl . Warto było . Pomagają w różnych kwestiach.

U mnie tematem który miał zająć moją głowę nt posiadania kolejnego dziecka jest budowa domu, natomiast ciężko nie myśleć o potomstwu skoro widzę puste pokoje i mam wybierać jakieś farby/panele do tych pokoików <facepalm>.
Mam podobnie. Niby głowa zajęta wybieraniem wszystkiego, ale jak tu nie pamiętać o dziecku skoro czeka na nie wolny pokój. Na tym etapie już bym pewnie znała płeć a tak, czekam znów na dwie kreski.

Hejo
Zrobiłam rano test o czułości 25, i tym razem odczytalam wynik w zalecanych 5 minutach i jest druga blada kreska (mam nadzieję że nie tylko ja ja widzę) :D.
Ale Brzuch zaczyna coś mnie boleć na @, więc może testy mnie oszukują, dziś pójdę na bete, ona rozwieje wątpliwości :D
Pozdrawiam i życzy miłego dnia
No No zrób bete ,ale myślę że wynik jest przesądzony ;) po cichu Gratuluje

Macie jakieś swoje złote metody na odpuszczenie? U mnie 6 dzień po.... i nic nie robie tylko wciąż o tym myśle... czasem pozytywnie czasem negatywnie ale wciaz
Niestety na to nie ma sposobu , głowa w końcu jak będzie miała dość to sama odpuści , u mnie dłuuuugo to trwało ,zanim nastąpiło ,ale się udało ,życzę aby u Ciebie było szybciej niż później ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry