Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej hej, ja staram się myśleć pozytywnie ale coraz mniej mi to wychodzi. Coś mi się kojarzy, że poprzednim razem na około tydzień przed @ mocno czułam piersi. Teraz 20dc i póki co cisza, wszystko się wyjaśni w przyszłym tygodniu. Tylko to czekanieee...Witajcie w nowym tygodniu:-)
Któraś z Was testuje niebawem?
Ja mam krótki urlop-cieszymy się pogoda bo jest przepięknie!
Dzisiaj 21 dc,biorę luteine od 3 dni ciekawe jak ona wpłynie na mój cykl,objawów ciąży barak:-)
Odnośnie niemyslenia to też się staram ograniczyć to do mininimum:-)
Co to za kalendarzyk?Hej dziewczyny! Tak z ciekawości, kiedy najwcześniej w cyklu zdarzyła Wam się owu? Ja mam cykle 30-31 dniowe i teoretycznie owu powinna wypadać na 14 dni przed terminem następnej @, czyli dni płodne zaczną się w sobotę. Zastanawiam się czy teraz dbać o przytulanki do soboty czy sobie odpuścić i na luzie
Załączam mój obecny październikowo listopadowy cykl)
Witajcie w nowym tygodniu:-)
Któraś z Was testuje niebawem?
Ja mam krótki urlop-cieszymy się pogoda bo jest przepięknie!
Dzisiaj 21 dc,biorę luteine od 3 dni ciekawe jak ona wpłynie na mój cykl,objawów ciąży barak:-)
Odnośnie niemyslenia to też się staram ograniczyć to do mininimum:-)
Dzięki wielkie! Ja też co miesiąc około 16-18 dc mam szczyt śluzu, pytanie tylko czy owu jest wtedy przed dniem szczytu czy po, ale jeśli po to chyba trochę późno. Sama już nie wiem. Chyba najlepiej będzie teraz jak już jestem po @ próbować co drugi dzień, dla pewności.Co to za kalendarzyk?
U mnie monitoring wskazał na 16 dc i tak zazwyczaj czuje 16 dc,chociaż w tym cyklu nie wiem czy nie była w 12dc( poznaje po sluzie i charakterystycznym klociu jajnika-tak samo miałam przy monitoringu i się potwierdzilo) cykle mam 28-31 dni
Co to za aplikacja?Hej dziewczyny! Tak z ciekawości, kiedy najwcześniej w cyklu zdarzyła Wam się owu? Ja mam cykle 30-31 dniowe i teoretycznie owu powinna wypadać na 14 dni przed terminem następnej @, czyli dni płodne zaczną się w sobotę. Zastanawiam się czy teraz dbać o przytulanki do soboty czy sobie odpuścić i na luzie
Załączam mój obecny październikowo listopadowy cykl)