• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania 2019!

reklama
Pracuje jak pracuje nic nie poradzę. Dlatego tez nie zawsze jest jak się przytulać mierzyć czy zrobić badania bo nocki dają w kość.
A nie masz możliwości skoczyć w dzień do szpitala np? Będzie dobrze coś czuję ;)

Ja dzisiaj wstałam o 5 bo się zbudziłam. I miałam nie mierzyć, bo wiem że to bez sensu ale miałam prawie 37.... Zobaczę jak jutro. Zawsze jak tak wstawałam i chodziłam to temperatura była jeszcze niższa przez to, a nie że szła w górę.

A nie masz możliwości skoczyć w dzień do szpitala np? Będzie dobrze coś czuję ;)

Ja dzisiaj wstałam o 5 bo się zbudziłam. I miałam nie mierzyć, bo wiem że to bez sensu ale miałam prawie 37.... Zobaczę jak jutro. Zawsze jak tak wstawałam i chodziłam to temperatura była jeszcze niższa przez to, a nie że szła w górę.
Hm może i tam podskoczy szpital mamy w mieście

Dziewczyny coś koło 6tygodnia i kilku dni i test taki i były dwa pecherzyki może bliźnięta skoro taki ciemny 🤭
IMG_2443.JPG

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry