KiedyPytam
Fanka BB :)
Dziewczyny!!! Wszystkim Wam zdrowych, radosnych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Oby przyniosły Wam wszystko czego pragniecie. I oczywiście wszystkim życzę dwóch kreseczek :* Buziaki :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję i wzajemnie [emoji319] [emoji319] [emoji319]Wszystkiego dobrego dziewczyny-żeby wszystkie marzenia sie spelnily:-* ściskam Was mocno[emoji8][emoji8][emoji8]
Witam wszystkie starające się dziewczyny i kobitki
U mnie pierwszy cykl z clo od 5 do 9 dc i duphaston od 14 dc przez 10 dni i 4 miesiące wcześniej sam duphostan Poroniłam w 20 tygodniu[emoji24][emoji24] w kwietniu tego roku i już tak długo staramy się o kolejne dziecko i nic nie wychodzi dzisiaj mam 26 dc i mam bóle podbrzusza a moje cykle to średnio 35 dni i nie wiem czy robić juz test czy czekać ?
A tak przy okazji WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ WSZYSTKIM
Dopiero po stracieA przed zajściem w ciaze bralas clo czy po stracie?
Miałaś monitoring? Wiesz mniej wiecej kiedy mogła być owulacja?Witam wszystkie starające się dziewczyny i kobitki
U mnie pierwszy cykl z clo od 5 do 9 dc i duphaston od 14 dc przez 10 dni i 4 miesiące wcześniej sam duphostan Poroniłam w 20 tygodniuw kwietniu tego roku i już tak długo staramy się o kolejne dziecko i nic nie wychodzi dzisiaj mam 26 dc i mam bóle podbrzusza a moje cykle to średnio 35 dni i nie wiem czy robić juz test czy czekać ?
A tak przy okazji WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ WSZYSTKIM
Lekarz nie zlecił mi monitoringu i właśnie zastanawiam się dlaczego a kiedy mogła być owulacja też do końca nie jestem pewnaMiałaś monitoring? Wiesz mniej wiecej kiedy mogła być owulacja?
Może na następnej wizycie sama mu zaproponuj, ja teraz mam tak zamiar zrobićLekarz nie zlecił mi monitoringu i właśnie zastanawiam się dlaczego a kiedy mogła być owulacja też do końca nie jestem pewna [emoji53]
Właśnie mam taki zamiarMoże na następnej wizycie sama mu zaproponuj, ja teraz mam tak zamiar zrobić![]()