Maminek31
Fanka BB :)
Mam chyba takie same, też się zastanawiam czy to dobry zakup był.
Ale były tanie jak barszcz[emoji28]
Ja mieszkam w DE więc nie mam weekendu majowego [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam chyba takie same, też się zastanawiam czy to dobry zakup był.
Ale były tanie jak barszcz[emoji28]
Ja mieszkam w DE więc nie mam weekendu majowego [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Oby szybko te dni do @ Ci minęły. I żeby już kolejna nie przyszła [emoji846]Dziewczyny to ja w ogóle mam przekichane bo ja tylko jutro wolne a tak całą majówka w pracy [emoji26]
Ale staram się zachować dobry humor siły dodaje mi to że już coś idziemy w dobrą stronę i że już jestem bez tabletek będę odliczać dni do @
Jeśli zajdziesz w ciążę to firma musi ci dac aneks do umowy ponieważ jesteś osobą chronioną i nie mogą Cię zwolnić mimo że firma przez pierwszego Twojego pracodawce została sprzedana innej osobie która teraz będzie twoim nowym pracodawcą. Nie musisz się o nic martwić.Dziewczyny.. a ja tak mysle.. jak to jest? Jesli teraz jestem zatrudniona przez dana firme.. o tą firme kupiła inna firma.. i teoretycznie.. zachodze w ciaze majac nadal umowe z firmą A.. ide na L4.. i w tym czasie firma B daje aneksy do umowy.. co ze mna sie sie wtedy dzieje? Bo kurcze nie wiem ile potrwa zanim Nasz kupiec bedzie regulowal wszystko.. wiem ze juz jestesmy sprzedani i bedziemy dostawac aneksy ze zmiana firmy.. ale nie wiadomo jeszcze kiedy.. moze za miesiac moze za 2 moze pozniej.. i tak sie zastanawiam.. gdybym zaszla w ciaze czy firma B kontynuuje moje L4.. czy z czym to ugryzc..
Powinni Ci dać nowa umowę ale ja tak miałam jak byłam w ciąży i zwolnili mnie. Identyczna sytuacja poszłam do sądu i wygrałam spraweDziewczyny.. a ja tak mysle.. jak to jest? Jesli teraz jestem zatrudniona przez dana firme.. o tą firme kupiła inna firma.. i teoretycznie.. zachodze w ciaze majac nadal umowe z firmą A.. ide na L4.. i w tym czasie firma B daje aneksy do umowy.. co ze mna sie sie wtedy dzieje? Bo kurcze nie wiem ile potrwa zanim Nasz kupiec bedzie regulowal wszystko.. wiem ze juz jestesmy sprzedani i bedziemy dostawac aneksy ze zmiana firmy.. ale nie wiadomo jeszcze kiedy.. moze za miesiac moze za 2 moze pozniej.. i tak sie zastanawiam.. gdybym zaszla w ciaze czy firma B kontynuuje moje L4.. czy z czym to ugryzc..
Dzięki Kochana :-)Oby szybko te dni do @ Ci minęły. I żeby już kolejna nie przyszła [emoji846]