Jivka
Moderator
Ja zdecydowanie próbuję spłodzić synka, a co wyjdzie to się okażeA ja chciałam dziewczynkę, ale po tych kilku miesiacach stwierdzam, że moze jednak chłopiec.
Koniec końców, co wyjdzie to przyjmę jak swoje[emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zdecydowanie próbuję spłodzić synka, a co wyjdzie to się okażeA ja chciałam dziewczynkę, ale po tych kilku miesiacach stwierdzam, że moze jednak chłopiec.
Hahahaha ja też biore co dają, w każdej już nawet ilości i nie wybrzydzam [emoji23][emoji23][emoji23]A ja chciałam dziewczynkę, ale po tych kilku miesiacach stwierdzam, że moze jednak chłopiec.
Mnie 3 dni raz bolały. Ale to tylko jeden raz. Zazwyczaj boli przez 4-5 godzin a potem ze 2 dni mam taki delikatny bol jak przy siniakach.A powiedzcie mi czy tez wam sie zdazylo zeby jajnik od owu po pęknięciu pecherzyka bolał aż tyle czasu ? Dzis mam 20dc. 4dni do @. A napitala caly czas
Mnie tak bolał w poprzedniej ciąży, ale jak jeszcze nie było widać nawet pecherzyka to musiała mi pęknąć torbiel... Ale nie musi chodzić o to samoA powiedzcie mi czy tez wam sie zdazylo zeby jajnik od owu po pęknięciu pecherzyka bolał aż tyle czasu ? Dzis mam 20dc. 4dni do @. A napitala caly czas
Ja co do ilosci nie szaleję, marze o 1, jakby trafilo sie 2 to pewnie zaliczylabym mocny szok[emoji23]Hahahaha ja też biore co dają, w każdej już nawet ilości i nie wybrzydzam [emoji23][emoji23][emoji23]
U mojego męża jest mnóstwo bliźniaków w rodzinie, ale to na szczęście idzie po linii żeńskiejJa co do ilosci nie szaleję, marze o 1, jakby trafilo sie 2 to pewnie zaliczylabym mocny szok[emoji23]