młoda1994
Fanka BB :)
Rozumiem. Ok dobrze że do wtorku nie daleko. Po proszę go o clo i żeby monitoring mi zrobił w czerwcu.U jednych tak u innych nie.. dlatego trzeba mieć monitoring, żeby sprawdzić![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem. Ok dobrze że do wtorku nie daleko. Po proszę go o clo i żeby monitoring mi zrobił w czerwcu.U jednych tak u innych nie.. dlatego trzeba mieć monitoring, żeby sprawdzić![]()
Ej ja też liczyłam na mnoga za pierwszym razem i nie wyszło hihiAle wiecie ze po clo dużo ciąż jest bliźniaczych ? Ja bym wcale się nie pogniewala mieć odrazu dwoje [emoji23]
Ja z chęcią tez bym 2x1 obrazuAle wiecie ze po clo dużo ciąż jest bliźniaczych ? Ja bym wcale się nie pogniewala mieć odrazu dwoje [emoji23]
Ja z chęcią tez bym 2x1 obrazu![]()
Przy tylu staraniach raz a konkretnie
My niestety też nie mamyJa Niemam dzieci pomimo tego ze dwa razy byłam w ciąży bez jakichkolwiek problemowo z zajściem . Także teraz dwójka była by akurat
Słyszałam o tym. Choć powiem wam że wolę mieć jedno ale jak trafi się dwójka to się nie pogniewam. [emoji846]Ale wiecie ze po clo dużo ciąż jest bliźniaczych ? Ja bym wcale się nie pogniewala mieć odrazu dwoje [emoji23]
Bliźniaki to moje marzenie..w tym cyklu miałam dwa jajeczka 18 i 20 mm .. oba pękły..Ale wiecie ze po clo dużo ciąż jest bliźniaczych ? Ja bym wcale się nie pogniewala mieć odrazu dwoje [emoji23]
Wiec jest szansaBliźniaki to moje marzenie..w tym cyklu miałam dwa jajeczka 18 i 20 mm .. oba pękły..
Trzymam kciuki aby się udało i marzenie o blizniakach się spełniło. Nie mogę się doczekać aż się tu taka wiadomością pochwalisz z nami wszystkimi tutaj.Bliźniaki to moje marzenie..w tym cyklu miałam dwa jajeczka 18 i 20 mm .. oba pękły..