reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania 2019!

reklama
Witam :) Jestem nowa. Krótko o mnie, razem z chłopakiem staramy się o dziecko od trzech miesięcy, wiem że w sumie to niedługo ;) Ostatnie badania robiłam jakieś dwa lata temu, wtedy ginekolog stwierdził że mam książkowe wyniki :) Obecnie mieszkamy w uk, mam też 8 letniego syna :) W grupie zawsze raźniej, więc chętnie się do was przyłączę :) Obecnie czekam A raczej czekam aż się nie doczekam @ :D Wg kalendarzyka ma być za 4 dni, a u mnie zawsze pojawia się w terminie :)

U mnie dzisiaj 1 dc,przyszła @ i po kolejnym rozczarowaniu,pojawia się kolejne światełko nadzieji:-)
Jedyne z czego się cieszę to to że od dwóch cykli pojawiła się pierwsza regularnoac 29,30 dniowy cykl:-) łatwiej coś przeliczyc:-)

U mnie dzisiaj 1 dc,przyszła @ i po kolejnym rozczarowaniu,pojawia się kolejne światełko nadzieji:-)
Jedyne z czego się cieszę to to że od dwóch cykli pojawiła się pierwsza regularnoac 29,30 dniowy cykl:-) łatwiej coś przeliczyc:-)
To super , ja w 3 cyklu takiej regularności byłam w ciąży , i to za każdym razem ,więc trzymam kciuki aby następy był właśnie "tym "

Witam wszystkie nowe dziewczyny :)
Mam nadzieję że @ już do Was nie zajrza.

Ja już odliczam dni do wizyty i na zielone światło do powrotu do starań ♡♡♡

Witam :) Jestem nowa. Krótko o mnie, razem z chłopakiem staramy się o dziecko od trzech miesięcy, wiem że w sumie to niedługo ;) Ostatnie badania robiłam jakieś dwa lata temu, wtedy ginekolog stwierdził że mam książkowe wyniki :) Obecnie mieszkamy w uk, mam też 8 letniego syna :) W grupie zawsze raźniej, więc chętnie się do was przyłączę :) Obecnie czekam A raczej czekam aż się nie doczekam @ :D Wg kalendarzyka ma być za 4 dni, a u mnie zawsze pojawia się w terminie :)
Witam witam również mam córkę w wieku 8 lat ;) I również mam nadzieję że wreszcie nie doczekam się @ ;)

reklama
U mnie cykl ciągle trwa, 3 dc, i niestety wielki dół u mnie. Mąż jedzie do kliniki się zgrać już w czwartek. Ja poczekam jeszcze te miesiąc jak 18 moja lekarka nie da żadnych dobrych wieści pojedziemy razem na konsultacje lekarską...
A jak tak u Was widzę że wszystkie pełne nadzieji ;) tylko to nas może uratować!

Do góry